Problema de conectare pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema de conectare pe forum
Salut ,de curand mi-am schimbat numele de pe forum din Kenny in Trilliam Shakespeare si cand incerc sa ma conectez cu nick si pass ,imi spune Ati introdus un nume de utilizator incorect sau inactiv sau o parola gresită .Mi-as fi trimis o noua parola prin email,dar am acea functie de a trimite mesaje administratorilor prin email dezactivata .Ma poate ajuta cineva?
Re: Problema de conectare pe forum
Bună ziua,
Vă rog să îmi trimiteți un PM cu adresa de email fondatoare și cu link-ul forumului dumneavoastră.
EDIT: Problema a fost rezolvată prin PM, având în vedere că erau necesare date personale referitoare forumului respectiv.
Vă rog să îmi trimiteți un PM cu adresa de email fondatoare și cu link-ul forumului dumneavoastră.
EDIT: Problema a fost rezolvată prin PM, având în vedere că erau necesare date personale referitoare forumului respectiv.
Subiecte similare
» Problema Conectare Forum !
» Problema conectare pe forum
» Problema conectare la pagina forum
» Problema conectare
» Problema casuta de conectare
» Problema conectare pe forum
» Problema conectare la pagina forum
» Problema conectare
» Problema casuta de conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum