Stergere smiles
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Stergere smiles
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua! "Default smiles" se pot sterge? Daca nu, in caz de adaug altele noi cum le pot face sa apara ele primele in lista?
Buna ziua! "Default smiles" se pot sterge? Daca nu, in caz de adaug altele noi cum le pot face sa apara ele primele in lista?
Re: Stergere smiles
Setezi "categoria" fiecarui smilies folosind cheita galbena, iar apoi in partea de sus la "Categorii" scrii ordinea paginilor... e foarte simplu.Andiixu a scris:Eu vreau sa mut categoria 2 (emoticonele puse de mine) ca fiind prima categorie (emoticoanele default). Se poate mai rapid? Sa sa nu mai stau iar sa schimb la fiecare smile categoria.
Daca schimb ordinea la categorii se schimba si la cele default, orice nume as pune la prima categorie, smiles default iau acea denumire.
Pai daca sunt default cum sa le adaug inainte? Deci, eu cele default vreau sa fiu in Categoria 2, iar in prima categorie sa fie cele care le doresc eu (care le pun eu) . De exemplu, aici pe forum, cand apas pe acel smile sa imi apara toata lista sa apara implicit emoticoanele care le adaug eu, iar daca apas pe sagetica neagra in jos si aleg categoria 2 sa fie acele smiles default acolo.
Adaugi noile tale emoticoane in categoria "Smilies 1", iar pe cele vechi le duci in categoria "Smilies 2"...e asa de greu?
Deci sa inteleg ca trebuie sa modific categoria la fiecare emoticon in parte? Eu asta tot incerc sa ava spun dvs. , daca puteam sa mut "categoria de emoticoane" direct in Smiles 2.
Nu poti, trebuie sa faci totul manual, folosind optiunea "Muta" (segeata verde) sau cum ti-am spus mai sus.
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum