Problema Legenda
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Legenda
- versiunea forumului:phpBB3
- o captura de ecran cu problema dvs.:Nu e necesara poza
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;nu
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Chrome
- problema:Mie In Legenda imi arata doar administrator si moderator si eu am mai multe grupuri am umblat la permisiuni parca dar acum nu mai stiu cum sa rezolv
- o captura de ecran cu problema dvs.:Nu e necesara poza
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;nu
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Chrome
- problema:Mie In Legenda imi arata doar administrator si moderator si eu am mai multe grupuri am umblat la permisiuni parca dar acum nu mai stiu cum sa rezolv
Ultima editare efectuata de catre FreshApple in Lun Sept 07, 2015 7:18 pm, editata de 1 ori
Re: Problema Legenda
Panoul Administratorului ~> Utilizatori & Grupuri ~> Grupuri ~> Administrarea grupurilor ~> apesi din dreptul unui grup si setezi la toate in felul urmator :
Ultima editare efectuata de catre Diana in Lun Sept 07, 2015 12:24 pm, editata de 1 ori
Poti sa zici ca nu se vede poza
Buna ziua!
Intrati in Panoul de administrare ~ Utilizatori & Grupuri ~ Grupuri ~ Administrare grupuri
Acum intrati la un setarile unui grup și cautati " Statusul grupului" si bagam casuta cu " Grup închis".
Faceti asta pentru fiecare grup care nu se vede.
Intrati in Panoul de administrare ~ Utilizatori & Grupuri ~ Grupuri ~ Administrare grupuri
Acum intrati la un setarile unui grup și cautati " Statusul grupului" si bagam casuta cu " Grup închis".
Faceti asta pentru fiecare grup care nu se vede.
Am rezolvat am aflat de la ce era ,era de la nume de utilizatori colorate si eu am pus nu din greseala si trebuia da
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a exista o solutie concreta, acesta va fi inchis si trimis in cosul de gunoi. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» din: Problema legenda
» Problema la legenda
» problema legenda
» Problema cu legenda
» Problema Legenda
» Problema la legenda
» problema legenda
» Problema cu legenda
» Problema Legenda
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: