Reclama pe forumul meu!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reclama pe forumul meu!
- versiunea forumului:phpBB2
- o captura de ecran cu problema dvs.:https://imgur.com/gallery/V9pMeZC/new iata reclama nu ea este cu virus ci alta!
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;Da am
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Mozaila
Am o problema mare de tot,la forum imi tot apare o reclama cu 2 saptamini in urma ea nu era dar acum brusc a aparut,am crezut ca este de la forumgratuit.ro dar nu cred deoarece din greseala odata am apasat pe ea iar antivirusul a spus ca acel site deschis este periculos si este un virus pe el.Acum imi este frica ca siteul sa nu fi fost virusat si in ultimul timp apar din ce in ce mai multe reclame de ce??
- o captura de ecran cu problema dvs.:https://imgur.com/gallery/V9pMeZC/new iata reclama nu ea este cu virus ci alta!
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;Da am
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Mozaila
Am o problema mare de tot,la forum imi tot apare o reclama cu 2 saptamini in urma ea nu era dar acum brusc a aparut,am crezut ca este de la forumgratuit.ro dar nu cred deoarece din greseala odata am apasat pe ea iar antivirusul a spus ca acel site deschis este periculos si este un virus pe el.Acum imi este frica ca siteul sa nu fi fost virusat si in ultimul timp apar din ce in ce mai multe reclame de ce??
Re: Reclama pe forumul meu!
Buna ziua,
Noi nu va putem ajuta la problema dumneavoastra daca nu avem cel putin adresa URL a reclamei. Ceea ce va sfatuiesc sa faceti este sa copiati adresa URL a reclamei respective si sa-mi trimiteti un mesaj privat insotit de o captura de ecran a acesteia.
Puteti afla link-ul reclamei daca dati click dreapta pe aceasta => copiati adresa URL.
Noi nu va putem ajuta la problema dumneavoastra daca nu avem cel putin adresa URL a reclamei. Ceea ce va sfatuiesc sa faceti este sa copiati adresa URL a reclamei respective si sa-mi trimiteti un mesaj privat insotit de o captura de ecran a acesteia.
Puteti afla link-ul reclamei daca dati click dreapta pe aceasta => copiati adresa URL.
Am analizat link-ul dumneavoastra trimis prin mesageria privata, am constatat ca acesta nu este infectat, dar din ceea ce ati descris reiese ca PC-ul ar fi infectat cu mai multi virusi de tip adware, din moment ce va apare mai mult de o reclama. Virusii de tip adware aparent sunt inofensivi, dar de multe ori sunt enervanti pentru ca insereaza pe orice pagina web reclame in exces destul de enervante.
Eu va recomand sa urmariti acest tutorial care va ajuta sa preveniti dar sa si eliminati acest tip de virus:
http://videotutorial.ro/programe-preventie-si-eliminare-toolbar-adware/
Eu va recomand sa urmariti acest tutorial care va ajuta sa preveniti dar sa si eliminati acest tip de virus:
http://videotutorial.ro/programe-preventie-si-eliminare-toolbar-adware/
Va multumesc pentru sfat dar nu a functionat,reclama iar apare.Deci sa ineleg ca nu am ce face in privinta ei?
Incearca din panou :
Panoul Administratorului ~> General ~> Configurare ~> si dai Inregistrare.
Daca nu merge inseamna ca ti-a fost virusat browserul si trebuie sa-l reinstalezi.
Panoul Administratorului ~> General ~> Configurare ~> si dai Inregistrare.
Daca nu merge inseamna ca ti-a fost virusat browserul si trebuie sa-l reinstalezi.
Va multumesc mult de ajutor a functionat,nu imi mai apare reclama!
Cu placere .alfacraft a scris:Va multumesc mult de ajutor a functionat,nu imi mai apare reclama!
Subiecte similare
» Cum scot reclama urmatoare de pe forumul meu?!!
» Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
» Ce facem cand cineva face reclama pe forumul nostru
» Reclama
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
» Ce facem cand cineva face reclama pe forumul nostru
» Reclama
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum