Categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Categorii
Cum pot face si eu categoriile si sectiunile asa ?
Mie mi le da in coloana si cand dau sa atasez la un forum ,imi da alt forum pe o alta coloana putin mai in fata de celelalte...
Cred ca stiti despre ce este vorba..Sper sa ma ajutati sa rezolv !
Mie mi le da in coloana si cand dau sa atasez la un forum ,imi da alt forum pe o alta coloana putin mai in fata de celelalte...
Cred ca stiti despre ce este vorba..Sper sa ma ajutati sa rezolv !
Re: Categorii
Uitati ce imi scrie la linkul dat de dumneavoastra -> Informatii
Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot citi subiectele din acest forum.
Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot citi subiectele din acest forum.
Emilian. a scris:Uitati ce imi scrie la linkul dat de dumneavoastra -> Informatii
https://help.forumgratuit.ro/t6766-descriere-forum-categorie-cu-link-uri-spre-interne
Codul îl amplasați în descrierea forum-urilor dintr-o categorie dorită.Emilian. a scris:Si ce fac cu acele coduri ? Unde le pun?
(ex: Panoul de administrare => General => Categorii și forumuri => Categoria "Comunitate" => Forum-ul "Zona Administrativă" => mai jos veți regăsi o rubrică redenumită "Descriere" unde iși va avea locul codul aflat în tutorialul menționat mai sus.)
Subiecte similare
» Mesajul global apare si in categorii cu mai multe categorii!
» categorii!
» Sub categorii cod ajutor
» Contur Categorii
» Categorii/Forumuri
» categorii!
» Sub categorii cod ajutor
» Contur Categorii
» Categorii/Forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum