Cum pun butoanele rezolvat, respins, acceptat la mine pe forum? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun butoanele rezolvat, respins, acceptat la mine pe forum? [R]
cum pun butoanele rezolvat respins acceptat l-a mine pe forum?
de exemplu : l-a voi
si l-a mine nu apar aceste imagini imi spuneti va rog frumos cum ati facut?
P.S. scuze daca n-am pus bine topicul sau un titlu neexplicit
de exemplu : l-a voi
si l-a mine nu apar aceste imagini imi spuneti va rog frumos cum ati facut?
P.S. scuze daca n-am pus bine topicul sau un titlu neexplicit
Re: Cum pun butoanele rezolvat, respins, acceptat la mine pe forum? [R]
La butonul [rezolvat] trebuie sa te duci la PA/General/Forum/Mesaje si emailuri/Afiseaza butonul [rezolvat] : DA!
Si te duci la PA / Afisare / Imagini si culori / Administrare imagini / Mod avansat / Icon-uri pentru mesaje si scrii acolo:
link direct icon
Butonul respins nustiu daca se poate dar poate vreim sa pui butonul in progres asta se poate:
PA / Afisare / Imagini si culori / Administrare imagini / Mod avansat / Icon-uri pentru mesaje si scrii acolo:
link direct icon
Si te duci la PA / Afisare / Imagini si culori / Administrare imagini / Mod avansat / Icon-uri pentru mesaje si scrii acolo:
link direct icon
Butonul respins nustiu daca se poate dar poate vreim sa pui butonul in progres asta se poate:
PA / Afisare / Imagini si culori / Administrare imagini / Mod avansat / Icon-uri pentru mesaje si scrii acolo:
link direct icon
multumesc m-am descurcat si iti multumesc ca mi-ai spus unde arigato pot pune eticheta l-a acest topic acest topic rezolvat si rog un admin sa-l inchida
dar daca pun incoana ca fiind rezolvat cum pot face ca sa nu mai poata scrie nimeni nimic,sa nu mai lase nici un mesaj?cum e la acest forum.
Ultima editare efectuata de catre mayky in Joi Ian 29, 2009 2:01 pm, editata de 1 ori
blochezi mesajul
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Cum afisez butoanele Rezolvat ,Respins si altele ?
» Butoane: respins si acceptat
» [Propunere] Butoane moderare (acceptat,pro,contra,respins,t/c)
» Cum pun la un subiect icon de rezolvat sau respins [R]
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Butoane: respins si acceptat
» [Propunere] Butoane moderare (acceptat,pro,contra,respins,t/c)
» Cum pun la un subiect icon de rezolvat sau respins [R]
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum