Cum separ un anunt global
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum separ un anunt global
Cum fac sa separ un anunt global de subiecte printr-un spatiu ?
Acum arata asa:
Acum arata asa:
Ultima editare efectuata de catre Bogdan. in Mar Aug 18, 2015 7:11 pm, editata de 3 ori
Re: Cum separ un anunt global
PA => General => Mesaje si emailuri => Configurare => Mesaje:
Separa anunturile si post-it-urile de mesaje : De o linie & De un tablou
DeepEvil a scris:PA => General => Mesaje si emailuri => Configurare => Mesaje:
Am gasit doar asta: Separa anunturile si fixat-urile de mesaje, cu urmatoarele optiuni:
1) Nu
2) De o linie
3) De un tablou
Eu vreau sa separe DOAR topicurile GLOBALE, nu si cele puse pe important.
P.S Cer scuze pentur dublu post, din greseala am apesat pe ''Citeaza'' am crezut sa am apasat pe ''Editeaza''DeepEvil a scris:Inca nu e posibil asa ceva pe platforma ForumGratuit.
Defapt este posibil, scuze greseala mea.
Mergeti la:
PA > Module > HTML & JAVASCRIPT: Gestiunea codurilor JavaScript
Creati un nou cod JavaScript si indepliniti aliniatele in felul urmator.
Titlu * : Separarea anunturilor de post-it (phpBB2)
Amplasare : Debifeaza: Indexul forumului si Bifeaza: Subforumuri
Cod JavaScript * :
- Cod:
$( document ).ready(function() {
$('table.forumline div.topictitle:contains("Anunt global:")').parent().addClass('anuntglobal');
$('.anuntglobal:eq(0)').parent().addClass('anuntglb');
$('table.forumline div.topictitle:contains("Important:")').parent().addClass('subiectimportant');
$('.subiectimportant:eq(0)').parent().addClass('subiectimp');
$('.anuntglb').before('<tr><th colspan="3" align="center" nowrap="nowrap">Anunturi</th><th align="center" nowrap="nowrap" width="80"> Raspunsuri </th><th align="center" nowrap="nowrap" width="100"> Autor </th><th align="center" nowrap="nowrap" width="50"> Vizualizari </th><th align="center" nowrap="nowrap" width="150"> Ultimele mesaje </th></tr>');
$('.subiectimp').before('<tr><th colspan="3" align="center" nowrap="nowrap">Important</th><th align="center" nowrap="nowrap" width="80"> Raspunsuri </th><th align="center" nowrap="nowrap" width="100"> Autor </th><th align="center" nowrap="nowrap" width="50"> Vizualizari </th><th align="center" nowrap="nowrap" width="150"> Ultimele mesaje </th></tr>');
$('th:contains("Anunt & Post-it")').parent('tr').hide();
});
Si nu uita sa apesi pe valideaza.
Tot asa arata. Uitati: http://discoveryzone.forumer.ro/f3-prezinta-te.
In PA am pus asa, nu cred ca am gresit eu nimic:
In PA am pus asa, nu cred ca am gresit eu nimic:
Phyton a scris:Citeste !
Aici !
Am incercat deja. Eu vreau sa fie separate si fix-urile, nu doar topicurile obisnuite, de cele GLOBALE.
Inteleg Vrei sa ca Post-It si Anunturile sa fie separate ? Cum sunt cele Globale ?
Uitati un exemplu: http://discoveryzone.forumer.ro/f3-prezinta-te.
Vreau ca "[Model] Prezentare" si " ........." sa fie separate de "Regulamentul Oficial al Forumului Discovery Zone"
Vreau ca "[Model] Prezentare" si " ........." sa fie separate de "Regulamentul Oficial al Forumului Discovery Zone"
Poftim:
Intra in: Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript
Creeaza un cod JavaScript
- Titlu * : New AG
- Amplasare : Toate Paginile
- Cod JavaScript * :
Si adauga:
Intra in: Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript
Creeaza un cod JavaScript
- Titlu * : New AG
- Amplasare : Toate Paginile
- Cod JavaScript * :
Si adauga:
- Cod:
var categorie = '<div class="forumbg announcement global"><div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span><ul class="topiclist topics"><li class="header"><dl class="icon"><dt>Anunt Global</dt><dd class="posts">Raspunsuri</dd><dd class="views">Vizualizari</dd><dd class="lastpost"><span>Ultimele mesaje</span></dd></dl></li></ul><ul class="topiclist topics bg_none"></ul><span class="corners-bottom"><span></span></span></div></div>';
$(function() {
if(/\/f(\d+)-/.exec(window.location.pathname)) {
$('.forumbg.announcement').before(categorie);
$('li.row:contains("Anunt global:")').appendTo('.forumbg.announcement.global ul.topiclist.bg_none');
}
});
Acum apare asa: http://discoveryzone.forumer.ro/f3-prezinta-te.
Sunt separate fiecare. Eu vreau doar ca "Regulamentul Oficial al Forumului Discovery Zone" sa fie separat.
Sunt separate fiecare. Eu vreau doar ca "Regulamentul Oficial al Forumului Discovery Zone" sa fie separat.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum despart subiectele fata de Important, Anunt, Anunt Global
» modificare hook Anunt/Anunt global/important
» Backgorund Anunt Global, Anunt, Important phpbb2
» Schimbare Text (Post-It , Anunt , Anunt Global)
» Chenar la Anunt Global , Anunt si Imporant [phpBB]
» modificare hook Anunt/Anunt global/important
» Backgorund Anunt Global, Anunt, Important phpbb2
» Schimbare Text (Post-It , Anunt , Anunt Global)
» Chenar la Anunt Global , Anunt si Imporant [phpBB]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum