Cum pun un widget in dreapta sau stanga in forum? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun un widget in dreapta sau stanga in forum? [R]
Buna seara
Vreau si eu sa aflu daca si cum se poate face acest lucru dar nu in portal ci in forum de exemplu sa pun in dreapta ultimele subiecte ca si pe forumul de suport.
Multumesc
Vreau si eu sa aflu daca si cum se poate face acest lucru dar nu in portal ci in forum de exemplu sa pun in dreapta ultimele subiecte ca si pe forumul de suport.
Multumesc
Re: Cum pun un widget in dreapta sau stanga in forum? [R]
Sigur ca se poate.
Doar pe stinga sau pe dreapta.
Sus nu, jos nu , pe centru , nu.
PA / MODULE - Portal & Widget-uri - Gestiunea widget-urilor forumului - Afiseaza widget-urile forumului : - Da - apoi iti alegi ce coloana vrei, widgeturile dorite, implicite sau personalizate, le tragi sus, si apesi apoi Înregistrare
Doar pe stinga sau pe dreapta.
Sus nu, jos nu , pe centru , nu.
PA / MODULE - Portal & Widget-uri - Gestiunea widget-urilor forumului - Afiseaza widget-urile forumului : - Da - apoi iti alegi ce coloana vrei, widgeturile dorite, implicite sau personalizate, le tragi sus, si apesi apoi Înregistrare
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Mier Ian 28, 2009 9:22 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Cum pun un widget in dreapta sau stanga in forum? [R]
multumesc foarte mult esti de mare ajutor
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Cum mut logo la dreapta sau la stanga!!
» Cum pot sa imi pun si eu o mascota pe forum in dreapta sau stanga ?!
» Cum pun in forum in coloane stanga si dreapta cu subiectele forumului [R]
» Profilul din stanga in dreapta
» Cum mut butoanele din stanga in dreapta
» Cum pot sa imi pun si eu o mascota pe forum in dreapta sau stanga ?!
» Cum pun in forum in coloane stanga si dreapta cu subiectele forumului [R]
» Profilul din stanga in dreapta
» Cum mut butoanele din stanga in dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum