Cum pot face imaginea de fundal a forumului sa fie statica la derulare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face imaginea de fundal a forumului sa fie statica la derulare
In momentul de fata tema de fundal a forumului este reprezentat de aceasta imagine . Cand dau scroll la pagina, fundalul repeta imaginea de mai sus cat este posibil. As dori ca poza de fundal sa fie statica, adica sa nu se mai repete atunci cand dau scroll. Cum este posibil asta?
Re: Cum pot face imaginea de fundal a forumului sa fie statica la derulare
Buna seara,
Incercati sa adaugati in: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS urmatorul cod:
Incercati sa adaugati in: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS urmatorul cod:
- Cod:
body {
background-image: url('http://demo.dzinerstudio.com/smf2/Themes/vivanto_20/images/custom/main-bg.jpg') !important;
background-repeat: repeat !important;
background-attachment: scroll !important;
}
Incearca:
- Cod:
body {
background: rgb(0, 0, 0) url('http://demo.dzinerstudio.com/smf2/Themes/vivanto_20/images/custom/main-bg.jpg');
background-position: top center !important;
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
}
primul cod nu functioneaza.
la al doilea cod am o mica problema legata de dimensiunea pozei. Exista vreo modalitate ca poza sa se adapteze in functie de rezolutia ecranului, adica la forumul de unde iau poza se vede ok, cand o aduc la mine este mica si se repeta spre lateral.
aceeasi problema o am si la partea de sus a forumului (tot legat de adaptarea in functie de rezolutie)
la al doilea cod am o mica problema legata de dimensiunea pozei. Exista vreo modalitate ca poza sa se adapteze in functie de rezolutia ecranului, adica la forumul de unde iau poza se vede ok, cand o aduc la mine este mica si se repeta spre lateral.
aceeasi problema o am si la partea de sus a forumului (tot legat de adaptarea in functie de rezolutie)
Subiecte similare
» Cum pot schimba imaginea de fundal a forumului?
» Nu pot schimba imaginea de fundal a forumului
» Cum scapt de spatiul dintre imaginea selectata pentru "imaginea de fundal a titlurilor" ?
» cum pun imaginea....imagine de fundal
» Imaginea de fundal a titlurilor
» Nu pot schimba imaginea de fundal a forumului
» Cum scapt de spatiul dintre imaginea selectata pentru "imaginea de fundal a titlurilor" ?
» cum pun imaginea....imagine de fundal
» Imaginea de fundal a titlurilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum