Filme
Pagina 12 din 18 • Distribuiţi
Pagina 12 din 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Filme
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Filme
Recomand:
Final destination 1/2/3/4/5!
Super filmul / filmele!
Final destination 1/2/3/4/5!
Super filmul / filmele!
Ultima editare efectuata de catre Gassy in Mier Sept 14, 2011 9:14 pm, editata de 1 ori
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Am spus mai sus ca este vorba despre un serial politist/actiune.Gassy a scris:E comedie sau cam despre ce?
- Spoiler:
- Varsta: 92 => Chiar asa sa fie?
Zack. a scris:Niste seriale de care sunt indragostit:
Stargate SG1/Atlantis
Smallville
Beast Master
The Lost World
CSI: New York
Friends
Just Shoot Me
2 and half men
Early Edition
O sa le urmaresc si eu.
Vizitato- Vizitator
Si eu sunt un mare fan al Smallville desi e cam vechi, si exagerat la partea fantastica. Dar chiar imi place.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Acum ceva zile am urmarit Razboiul lumilor este destul de interesant este un film fantastic (extraterestrii, roboti gigantici, etc).
Salutare,
Şi eu l-am urmărit Ielex, un film foarte frumos. Acţiune, dramă, suspans, dar puţin cam SF . Păcat că l-am mai văzut de 3 ori până acum.
Şi eu l-am urmărit Ielex, un film foarte frumos. Acţiune, dramă, suspans, dar puţin cam SF . Păcat că l-am mai văzut de 3 ori până acum.
va recomand Tomboy 2011 ! O sa imi multumiti dupa cel vedeti.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Eu va recomand Alvin si veveritele 1/2/3, l-am vazut si este foarte distractiv, e comedie pura.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
idem, imi plac la nebunie acele veverite, dar si trupa lui Alvin e super...si il recomand si eu, iar ca un film de actiune va recomand "Knowing" sau in romana "Numere fatale" . Este cu Nicholas Cage, este foarte super.Mr.Pagnel a scris:Eu va recomand Alvin si veveritele 1/2/3, l-am vazut si este foarte distractiv, e comedie pura.
hihi xDD, multumesc pentru recomandare, imi place mult acest actor. Mr.Pagnel, Alvin 1 si 2 le-am vazut. Cred ca voi incerca si 3.
Coddy- Membru activ
Green Lantern, pentru amatorii de SF
L-am vazut si pe acela, sincer. Nu sunt genul care ii plac asa filme, dar pentru un film SF a fost destul de interesant, spre deosebire de celelalte SF-uri. Pentru iubitorii de filme bune, recomand foarte mult Abduction. A aparut in 2011, si este un film superb, chiar reusit.
Coddy- Membru activ
Pagina 12 din 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Pagina 12 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum