Minimize aiurea la forum
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Minimize aiurea la forum
Rezumarea primului mesaj :
N-am facut nimic, n-am umblat nicaieri, n-am bagat nici un cod aiurea...am dat minimize la pagina de sus de langa "x" si observ ca imi e deformat forumul, si imi apare si bara de scroll jos...doar la minimize, la maximize se vede normal. Cum remediez problema? Forumul e cel din profil
Nu-mi dau seama daca e de la mine din pc si la altii se vede normal...am avut ceva probleme cu pc-u', browserele
N-am facut nimic, n-am umblat nicaieri, n-am bagat nici un cod aiurea...am dat minimize la pagina de sus de langa "x" si observ ca imi e deformat forumul, si imi apare si bara de scroll jos...doar la minimize, la maximize se vede normal. Cum remediez problema? Forumul e cel din profil
Nu-mi dau seama daca e de la mine din pc si la altii se vede normal...am avut ceva probleme cu pc-u', browserele
Ultima editare efectuata de catre jiango in Lun Iun 22, 2015 6:31 pm, editata de 1 ori
Re: Minimize aiurea la forum
Multumesc ptr. tot ajutorul insa nu merge,..o sa raman fara banner pare mai fain, mai simplu, mai elegant..mersi din nou
Re: Minimize aiurea la forum
Buna ziua, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Un admin frustat care baneaza userii aiurea.
» Cum Pun La O Categorie Maximize & Minimize
» Foaie css aiurea
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Categoriile se vad aiurea, din PA nu se pot schimba [R]
» Cum Pun La O Categorie Maximize & Minimize
» Foaie css aiurea
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Categoriile se vad aiurea, din PA nu se pot schimba [R]
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum