Cursor in casuta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cursor in casuta
Rezumarea primului mesaj :
As fi facut print dar vad ca nu-mi apare cursorul in poza... In casutele de la conectare, in casute in general (chiar si aia de la chat) cand pun sageata apare o manuta, si nu-mi place...Cum pot face sa apara normal cand se duce cursorul, sageata in acele zone? Adica de exemplu la functia de cautare...(cea din dreapta) cand duc sageata apare altceva...nu apare manuta. Pot realiza asta?
As fi facut print dar vad ca nu-mi apare cursorul in poza... In casutele de la conectare, in casute in general (chiar si aia de la chat) cand pun sageata apare o manuta, si nu-mi place...Cum pot face sa apara normal cand se duce cursorul, sageata in acele zone? Adica de exemplu la functia de cautare...(cea din dreapta) cand duc sageata apare altceva...nu apare manuta. Pot realiza asta?
Ultima editare efectuata de catre jiango in Lun Iun 22, 2015 3:31 pm, editata de 1 ori
Re: Cursor in casuta
e cel din profil.
deci. sa explic mai bine si sa dau exemplu pe forumul de suport. deci....din nou: in partea dreapta sus este casuta de cautare, duceti sageata-cursorul acolo..vedeti ca apare altceva, o bara
deci. sa explic mai bine si sa dau exemplu pe forumul de suport. deci....din nou: in partea dreapta sus este casuta de cautare, duceti sageata-cursorul acolo..vedeti ca apare altceva, o bara
Sa inteleg ca dvs. doriti sa aplicati un astfel de efect la casuta de cautare, sau ce anume?
Apare o bara cand se pune sageata...iar mie imi apare manuta, si nu vreau manuta sau sageata, ci bara aia...Nu vreau la cautare, ptr. ca e la fel ca aici, vreau la conectarea rapida si pe unde mai necesita, cum ar fi casuta de la chat...la care apare manuta.
La conectare rapida apare in casute apare manuta, si nu vreu ca e urat...vreau bara aia
Nu-mi iesa in print-uri ca aratam..dispare cursorul si efectu'
La conectare rapida apare in casute apare manuta, si nu vreu ca e urat...vreau bara aia
Nu-mi iesa in print-uri ca aratam..dispare cursorul si efectu'
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
Sa inteleg ca asta ati dorit ?
- Cod:
input {
cursor: text !important;
}
Sa inteleg ca asta ati dorit ?
Da, asta doresc...doar ca are vreo 4-5 erori. Merge in casute, insa se preschimba ba in sageata, ba in manuta, ba in bara inapoi...iar pe butoane ("conectare" ; "inregistrare" etc.) apare bara si nu vreau pe butoane (chiar si alea din meniu), doar in casute...
Nu mai mai nevoie...da-ti la gunoi. Mersi ptr. efort totusi
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum