Problema cu legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu legenda
Cand dau click din alta postura decat cea de administrator (vorbesc din perspectiva utilizatorilor, moderatorilor s.a.) pe legende imi da eroare unde zice asa:
"Nu sunteti autorizat sa afisati aceste pagini"
De ce?
Cum fac sa vad ce e in ele, adica sa se vada membrii...ca am moderatori si tot soiul.
"Nu sunteti autorizat sa afisati aceste pagini"
De ce?
Cum fac sa vad ce e in ele, adica sa se vada membrii...ca am moderatori si tot soiul.
Ultima editare efectuata de catre jiango in Mier Iun 17, 2015 12:21 am, editata de 1 ori
Re: Problema cu legenda
Buna seara,
Intrati in Panou => Utilizatori & Grupuri => Permisiuni speciale => Grupuri
Selectati "Membri" pentru ca acestia sa poata vizualiza grupurile aflate in legenda.
Intrati in Panou => Utilizatori & Grupuri => Permisiuni speciale => Grupuri
Selectati "Membri" pentru ca acestia sa poata vizualiza grupurile aflate in legenda.
Re: Problema cu legenda
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum