Web scripting si limbajele folosite
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web scripting si limbajele folosite
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea mea este foarte simpla, cu ati invata sa codati (Limbajele de codare) ?
Ati cautat scripturi gata facute s-au va-ti documentat pe google ?
Intrebarea mea este foarte simpla, cu ati invata sa codati (Limbajele de codare) ?
Ati cautat scripturi gata facute s-au va-ti documentat pe google ?
Re: Web scripting si limbajele folosite
Le-am gasit pe forum-ul de suport!
Omulețuu, tu-ți faci singur subiectul cum vrei tu ? )) Ai de capul meu.SSYT a scris:Subiect marcat ca Unic.
ON :
Eu recent am început să învăț HTML de pe un site ca w3schools ..
Și încă mă bate capul să învăț LUA foarte bine (știu puțin) și să încerc un experiment.
Deci eu învăț de pe site-uri dinastea, uneori mai folosesc unele gata făcute .. Dar le mai și editez eu.
am furat, pentru că nu mă pricep... și unele le fac singur... mai învăț fără „view-source”...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere banner scripting :)
» Pentru ce sunt folosite creditele?
» Ştergere forumuri care nu au mai fost folosite de un an
» Mărimea recomandată pentru imaginile folosite la secțiunea "cine este conectat" și pentru imaginea din partea superioară
» Pentru ce sunt folosite creditele?
» Ştergere forumuri care nu au mai fost folosite de un an
» Mărimea recomandată pentru imaginile folosite la secțiunea "cine este conectat" și pentru imaginea din partea superioară
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum