Iconita online/offline in bara de titlu din mesaje
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Iconita online/offline in bara de titlu din mesaje
Buna Ziua .
In incercarea mea de a face forumul care imi apartine cat mai frumos am mai intampinat o problema .
As vrea sa imi arate si mie acea iconita cu online verde si offline asa gri in mesaje ca aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acele imagini sunt adaugate in imagini si culori asa la administrarea imaginilor . Forumul este pe platforma punBB si folosesc tema animate.
Astept raspunsuri
In incercarea mea de a face forumul care imi apartine cat mai frumos am mai intampinat o problema .
As vrea sa imi arate si mie acea iconita cu online verde si offline asa gri in mesaje ca aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acele imagini sunt adaugate in imagini si culori asa la administrarea imaginilor . Forumul este pe platforma punBB si folosesc tema animate.
Astept raspunsuri
Re: Iconita online/offline in bara de titlu din mesaje
Multumesc,am rezolvat la iconita cu offline,la cea cu online nu am gasit raspuns in acel topic si nici in celalalte link-uri care mai erau prezentate pe acolo .
Ma puteti ajuta si cu asta ca sa pot sa termin treaba ?
Ma puteti ajuta si cu asta ca sa pot sa termin treaba ?
Ai incercat codul oferit de Zeus ?
Am incercat tot de acolo si nu merge nimic .
Salut,
Postează viewtopic_body.
Mersi!
Postează viewtopic_body.
Mersi!
Vizitator- Vizitator
Salutare,
Mai ai nevoie de ajutor, sau ai rezolvat problema ?
Mai ai nevoie de ajutor, sau ai rezolvat problema ?
Vizitator- Vizitator
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Cum pun iconita online/offline ca in imaginea de mai jos?
» Online /Offline
» Vreau sa scot din profil Online si Offline si sa o adaug langa cele de mai jos "Reputatie,Mesaje" etc..
» Cum sa inlocuiesc iconita de la Forum Blocat/Mesaje Noi/ Nici un mesaj nou cu iconita forumului adaugata de mine
» Cum mut iconita online
» Online /Offline
» Vreau sa scot din profil Online si Offline si sa o adaug langa cele de mai jos "Reputatie,Mesaje" etc..
» Cum sa inlocuiesc iconita de la Forum Blocat/Mesaje Noi/ Nici un mesaj nou cu iconita forumului adaugata de mine
» Cum mut iconita online
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum