Imi apare avatarul la ULTIMELE MESAJE
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Imi apare avatarul la ULTIMELE MESAJE
PA > Afisare > Structura si ierarhie > Afiseaza avatarele in coloana "Ultimele mesaje" : Nu
Vizitator- Vizitator
Cosmin a scris:PA > Afisare > Structura si ierarhie > Afiseaza avatarele in coloana "Ultimele mesaje" : Nu
la fel apare!
Forumul cu problema este cel de la profil?
Vizitator- Vizitator
Ultima editare efectuata de catre Zalex in Lun Mar 30, 2015 6:15 pm, editata de 1 ori
Buna ziua,
Intrati in Panou de administrare => Module => HTML & JAVASCRIPT => Gestiunea codurilor javascript
In aceasta zona posibil sa se afle codul care genereaza avatare. Salvati toate codurile (de preferabil intr-un notepad) si eliminati unul cate unu pana gasiti scriptul care afiseaza avatarele.
Intrati in Panou de administrare => Module => HTML & JAVASCRIPT => Gestiunea codurilor javascript
In aceasta zona posibil sa se afle codul care genereaza avatare. Salvati toate codurile (de preferabil intr-un notepad) si eliminati unul cate unu pana gasiti scriptul care afiseaza avatarele.
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum