Cerere logo
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere logo
Tipul de imagine:Logo
Marimea imaginii (in pixels):cum e si imaginea data,nu prea ma pricep sa dau dimensiuni
Cu sau fara animatie:fara
Culoarea de fundal:nu conteaza ,doar sa se potriveasca
Imagine/i link/s:
Textul dorit:Harlau-GaminG
Counter Strike Community
Culoare/i font:una care se potriveste
Link-ul forumului dumneavoastra: http://harlau-cs.forumer.ro/forum
Informatii suplimentare:Cred ca dimensiunea este 1280x960.Mi-a mai facut cineva un logo dar era prea mic in lungime.
Marimea imaginii (in pixels):cum e si imaginea data,nu prea ma pricep sa dau dimensiuni
Cu sau fara animatie:fara
Culoarea de fundal:nu conteaza ,doar sa se potriveasca
Imagine/i link/s:
Textul dorit:Harlau-GaminG
Counter Strike Community
Culoare/i font:una care se potriveste
Link-ul forumului dumneavoastra: http://harlau-cs.forumer.ro/forum
Informatii suplimentare:Cred ca dimensiunea este 1280x960.Mi-a mai facut cineva un logo dar era prea mic in lungime.
Re: Cerere logo
Salut,
Un logo nu poate avea dimensiunea de 1280x960, adica are dimensiunea unui wallpaper.
Ti l-am facut de 705x175, cat cel din model.
Iar daca tot esti un fan CS:
Un logo nu poate avea dimensiunea de 1280x960, adica are dimensiunea unui wallpaper.
Ti l-am facut de 705x175, cat cel din model.
Iar daca tot esti un fan CS:
Vizitator- Vizitator
Multumesc mult Kames,sunt frumoase dar ultima imi place cel mai mult....Mai astept niste modele de la Killer sau Bsg.
Ok, daca vrei iti mai fac, oferindu-mi niste informatii suplimentare despre logo
Vizitator- Vizitator
Multumesc foarte mult tuturor,sunteti foarte buni in ceea ce faceti. T/C
Avand in vedere ca topicul a fost marcat ca fiind rezolvat => Topic mutat in sectiunea Cereri rezolvate |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum