[Cerere Rang-uri]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Cerere Rang-uri]
Tipul de imagine: Rank
Marimea imaginii (in pixels): 175 x 60
Cu sau fara animatie: Fara.
Culoarea de fundal: Fondator: #FF0000
Administrator:#ff3300
Moderator:#0033ff
Senior Admin:#00cc00
Manager:#6633ff
Deținător Server:#003300
Scripter:#006600
Lady:#cc0066
Designer:#9900ff
V.I.P:#ffcc00
Membru:#6e6464
Membru Banat:#4A0303
Imagine/i link/s: Sincer nu stiu, ceva referitor la gaming nu am nici o sugestie referitoare la imagine.
Textul dorit: Am specificat mai sus.
Culoare/i font: Alb zic eu că ar merge.
Link-ul forumului dumneavoastra: http://ck-rpg.forumclan.com/
Informatii suplimentare:Vă rog foarte mult să mă ajutati suntem o comunitate in jur de 15 persoane(momentan) si vrem sa ne deschidem o comunitate serioasa de gaming pe acest forum.Vă multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat, daca se poate vă voi, mai cere ajutorul dumneavoastra.Vă multumesc.V-as ruga foarte mult daca se poate să apară si numele forumului, vă rog.Si daca mai aveti timp de mine si o iconită/emblemă.Vă multumesc foarte mult si dacă mă ajutati si dacă nu.
Marimea imaginii (in pixels): 175 x 60
Cu sau fara animatie: Fara.
Culoarea de fundal: Fondator: #FF0000
Administrator:#ff3300
Moderator:#0033ff
Senior Admin:#00cc00
Manager:#6633ff
Deținător Server:#003300
Scripter:#006600
Lady:#cc0066
Designer:#9900ff
V.I.P:#ffcc00
Membru:#6e6464
Membru Banat:#4A0303
Imagine/i link/s: Sincer nu stiu, ceva referitor la gaming nu am nici o sugestie referitoare la imagine.
Textul dorit: Am specificat mai sus.
Culoare/i font: Alb zic eu că ar merge.
Link-ul forumului dumneavoastra: http://ck-rpg.forumclan.com/
Informatii suplimentare:Vă rog foarte mult să mă ajutati suntem o comunitate in jur de 15 persoane(momentan) si vrem sa ne deschidem o comunitate serioasa de gaming pe acest forum.Vă multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat, daca se poate vă voi, mai cere ajutorul dumneavoastra.Vă multumesc.V-as ruga foarte mult daca se poate să apară si numele forumului, vă rog.Si daca mai aveti timp de mine si o iconită/emblemă.Vă multumesc foarte mult si dacă mă ajutati si dacă nu.
Ultima editare efectuata de catre ViTo in Joi Feb 19, 2015 12:15 pm, editata de 1 ori
Re: [Cerere Rang-uri]
Buna dimineta,
doriti sa continui ?
doriti sa continui ?
Domnule Emanuel as dori dacă se poate să modificati iconita in altceva dacă doriti in rest arată foarte bine , zic eu.
La fel si la dumneavovastră , domnule Zeus doar că forum-ul find inchis si rang-urile la fel nu prea arată bine dar sunt foarte frumoase.
Vă multumesc foarte mult pentru sprijin!
La fel si la dumneavovastră , domnule Zeus doar că forum-ul find inchis si rang-urile la fel nu prea arată bine dar sunt foarte frumoase.
Vă multumesc foarte mult pentru sprijin!
Este ok asa?
Iti multumesc foarte mult pentru efortul depus, defapt la amandoi.
Continuă cu lista , te rog.
Continuă cu lista , te rog.
Vă multumesc foarte, foarte mult pentru efortul depus!Stiam că mă pot baza pe ForumGratuit.
Le voi păstra si pe acestea in orice caz.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum