Lista de votanti pt fiecare sondaj in parte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Lista de votati pt fiecare sondaj in parte
Lista de votanti pt fiecare sondaj in parte
As dori, daca se poate, ca si administratori sa avem posibilitatea sa vedem concret pt fiecare sondaj in parte cine a votat. Momentan, in PA se poate vedea ce useri au votat si de cate ori, insa la mai multe sondaje, aceste voturi se cumuleaza si nu stim cine a votat si in ce sondaj.
Uneori e relevant cine voteaza, asa incat sa stim daca rezultatul sondajului merita luat in considerare. Actualmente se poate face ceva sa vedem pt fiecare sondaj in parte cine voteaza, dar asta presupune sa faci un singur sondaj, sa astepti voturile si expirarea lui, iar apoi sa resetezi lista celor care au votat, sa stergi sondajul incheiat si abia apoi sa faci altul.
Alte lamuriri nu voi da, pt ca este o problema ce tine de gustul meu si poate multi nu o considerati necesara.
Uneori e relevant cine voteaza, asa incat sa stim daca rezultatul sondajului merita luat in considerare. Actualmente se poate face ceva sa vedem pt fiecare sondaj in parte cine voteaza, dar asta presupune sa faci un singur sondaj, sa astepti voturile si expirarea lui, iar apoi sa resetezi lista celor care au votat, sa stergi sondajul incheiat si abia apoi sa faci altul.
Alte lamuriri nu voi da, pt ca este o problema ce tine de gustul meu si poate multi nu o considerati necesara.
Re: Lista de votanti pt fiecare sondaj in parte
O parere buna mi se pare.E cam greu cred ca sa vezi cine a votat dar sper ca se poate.
campionatuldewhist, ai dreptate. de exemplu eu nu o consider necesara, ci doar o complicatie inutila. Mai important cred este numarul total al celor care s-au deranjat sa voteze, decit numele lor. Poate tu ai nevoie, si cred ca mai sint si altii, insa pt ca pe mine m-ar incurca o astfel de optiune, am votat nu.campionatuldewhist a scris:[...]Alte lamuriri nu voi da, pt ca este o problema ce tine de gustul meu si poate multi nu o considerati necesara.
NU! motiv: Poate cineva poate sa tina secret...oricum de ce ne-ar interesa cine voteaza? Doua motive destul de bune cred eu....
Am votat da, dar sa vada toti membrii, nu numai administratorul
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Eu as vota da, dar sa fie optiune in panou prin care sa permitem care grupuri sa poate vedea rezultatele voturilor... Doar pentru anumite grupuri mi s-ar parea ok...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
am votat Nu,e inutil
Este inutil dupa parerea mea. Voturile ar trebui sa ramana anonime.
Votez nu.
Votez nu.
Vizitato- Vizitator
Uite ca fiecare mai vine cu ceva in plus, dar pentru a fi pe preferintele tuturor, mai bine sa decida administratorul, sa fie adaugata o optiune de genul:Zack. a scris:Am votat da, dar sa vada toti membrii, nu numai administratorul
Afiseaza cine a participat la sondaj: Toti / Membri / Moderatori / Administratori.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Am vazut-o si pe alte forumuri de pe platforma phpBB si mi s-a parut interesanta, asa ca votez da.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Voturile sunt anonime..de la un sondaj cu Care e cea mai tare echipa: Steaua sau Dinamo..poate unu voteaza dinamo.steaua ..acolo se vede si cine stie ce "razboI" se mai face.
NU
NU
De ce nu? O idee buna.
Vot: da.
Vot: da.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nou: Afișează lista membrilor care au votat la sondaj
» parte alba
» Cum pot scoate o parte din titlu
» Domeniu din alta parte?
» Am sters din greseala o parte din index_body
» parte alba
» Cum pot scoate o parte din titlu
» Domeniu din alta parte?
» Am sters din greseala o parte din index_body
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum