Cerere rankuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere rankuri
Tipul de imagine: rank
Marimea imaginii (in pixels): marimiea din imagine
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: Presedinte(#705DDE), Moderatori(#0C0CA8), Corectori(#7A788F), Sfatuitori(#8A2929), Critici(#F70505) // Membru, Incepator, Avansat, Expert, Veteran, Nebun dupa forum, Spammer(#E1E3CF)
Imagine/i link/s:
Textul dorit: Presedinte, Moderatori, Corecotori, Sfatuitori, Citici, Membru, Incepator, Avansat, Expert, Veteran, Nebun dupa forum, Spammer
Culoare/i font: Alb (cum este in imagine, dar culorile spuse de mine)
Link-ul forumului dumneavoastra: http://spectrul-realitatii.forum-gratuit.ro/
Informatii suplimentare: Pai am explicit totul mai sus, dar as mai vrea sa adaugii niste stele dedesupt daca se poate 6 pentru gradele speciale iar la cele cu mesaje creste la fiecare cate o stea doar la membru are nici una. Sper ca m-am facut inteles.
Marimea imaginii (in pixels): marimiea din imagine
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: Presedinte(#705DDE), Moderatori(#0C0CA8), Corectori(#7A788F), Sfatuitori(#8A2929), Critici(#F70505) // Membru, Incepator, Avansat, Expert, Veteran, Nebun dupa forum, Spammer(#E1E3CF)
Imagine/i link/s:
Textul dorit: Presedinte, Moderatori, Corecotori, Sfatuitori, Citici, Membru, Incepator, Avansat, Expert, Veteran, Nebun dupa forum, Spammer
Culoare/i font: Alb (cum este in imagine, dar culorile spuse de mine)
Link-ul forumului dumneavoastra: http://spectrul-realitatii.forum-gratuit.ro/
Informatii suplimentare: Pai am explicit totul mai sus, dar as mai vrea sa adaugii niste stele dedesupt daca se poate 6 pentru gradele speciale iar la cele cu mesaje creste la fiecare cate o stea doar la membru are nici una. Sper ca m-am facut inteles.
Ultima editare efectuata de catre NIGHTMARE! in Lun 9 Feb 2015 - 0:03, editata de 1 ori
Re: Cerere rankuri
Nu stiu daca am specificat dar /presedint - critici / sa aibe toate 7 stele
Iar expert sa aiba 3 , nebun 5 iar spammer 7.
Ti-as fi recunoscator
Vai era sau uit de la membru pana la spammer sa fie toate de aceeasi culoare, gri.
Iar expert sa aiba 3 , nebun 5 iar spammer 7.
Ti-as fi recunoscator
Vai era sau uit de la membru pana la spammer sa fie toate de aceeasi culoare, gri.
Iar nu m-am facut inteles am spus asa. presedinte - critici 6 stele [asa am vrut]
membru nici una. [asa am vrut]
doar ca de la incepator - spammer (aceeasi culoare gri, vad ca la spammer este un pic mai deschisa) sa creasca la ficare rank cate o stea membru 0, incepator 1, avansat 2, expert 3, veteran 4, nebun dupa forum 5, spammer 6.
In mesajul anterior am cresit... scz x.x
Daca te rog ai mai putea face o data...
membru nici una. [asa am vrut]
doar ca de la incepator - spammer (aceeasi culoare gri, vad ca la spammer este un pic mai deschisa) sa creasca la ficare rank cate o stea membru 0, incepator 1, avansat 2, expert 3, veteran 4, nebun dupa forum 5, spammer 6.
In mesajul anterior am cresit... scz x.x
Daca te rog ai mai putea face o data...
Avand in vedere ca subiectul a fost marcat ca fiind rezolvat => Topic mutat in sectiunea Cereri rezolvate |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum