Problema forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Problema forum
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua am si o problema cu forumul cand intru in PA -> Afisare -> Template -> General (sau oricare dintre ele)->indesx_body
Sa spunem ca bagam un script si dupa il publicam nu merge,am incercat multe coduri.Se pare ca forumul este buguit ma puteti ajuta.
Buna ziua am si o problema cu forumul cand intru in PA -> Afisare -> Template -> General (sau oricare dintre ele)->indesx_body
Sa spunem ca bagam un script si dupa il publicam nu merge,am incercat multe coduri.Se pare ca forumul este buguit ma puteti ajuta.
Re: Problema forum
Păi ce cod nu a functionat? Poate codul nu corespunde cu versiunea forumului
Vizitator- Vizitator
uite de aici www.help.forumgratuit.ro/t48859-chenar-profil-phpbb2-ca-in-imagine?highlight=profil
am luat primul cod
am luat primul cod
Dacă nu mă inșel, codul acela nu este funcțional. Dar poți incerca să modifici ceva pe la el...
Vizitator- Vizitator
Astept un raspuns de la un administrator,sau de la un moderator de 5 zile sper so mio rezolvati
PA ->> Afisare ->> Template-uri ->> Optiuni sabloane ->> Aplicati sabloanele implicite: Da/Nu bifezi NU si dai
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema Forum .Cum fac sa nu mai apara moderatorii pe o categorie/forum?
» Problema forum
» Problema forum
» Problema Forum
» Problema Forum .Cum fac sa nu mai apara moderatorii pe o categorie/forum?
» Problema forum
» Problema forum
» Problema Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum