DailyTalk.eu - un nou site generalist
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
DailyTalk.eu - un nou site generalist
2.Titlu: DailyTalk.eu - un nou site generalist
3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Limba: Română
5.Descriere: DailyTalk este un nou forum generalist pe gustul tuturor. Pe acest forum puteti gasi articole informative gratuite, pe intelesul tuturor si in acelasi timp usor de aplicat. Totodata, puteti discuta despre orice in sectiuniile de discutii, totul in limita bunului simt. Daca doriti sa va specializati pe o anumita tema, puteti face acest lucru accesand tutorialele noastre pentru platforme precum Forumgratuit, phpBB, invision si punBB. Pe langa specializarea in anumite platforme, DailyTalk va pune la dispozitie o gama larga de tutoriale Photoshop, Metin2, League of Legends, Minecraft, SEO dar si multe altele. Pe scurt, vei avea parte de orice: divertisment, amuzament, support gratuit,etc.
Te așteptăm
Vizitator- Vizitator
Re: DailyTalk.eu - un nou site generalist
DailyTalk va pune la dispozitie o gama larga de tutoriale si resurse gratuite pentru platforma Forumgratuit.
De acum incolo oferim pachete de webdesign pentru toti webmasterii ce doresc sa isi imbunatateasca website-ul.
Cine e interesat, poate face o comandă aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In fiecare zi se face modificări și actualizări noi pentru ca tu să ai o navigare placuta si relexantă, sa navighezi si sa faci posturi asa cum ti-ai dori.
Ține minte, noi nu favorizăm hacking-ul si piratajul, dacă te-am prins, ai luat ban direct, fără discuții.
Dacă ai o sugestie pentru noi nu ezita să o faci, ne va ajuta!
Pentru fiecare cod, tutorial sau tema postata vei fi recompensat!
Căutăm staff cu experienta, fa o cerere acum!
Te așteptăm cu drag!
Vizitator- Vizitator
Căutăm staff cu experienta. Oricine face cerere este acceptat [asistenți, graficieni, profesori (coderi)]
Cautam parteneri!
Mai multe pe forum, va asteptam cu drag!
Vizitator- Vizitator
DailyTalk.eu caută staff activ [ asistenti,designeri,coderi ]. Cine face cerere e și acceptat!
Căutăm parteneri cu care să colaborăm reciproc.
Oferim servicii de webdesign! Comandă acum un pachet!
Update-uri zilnice!
Te așteptăm!
Vizitator- Vizitator
Căutăm de urgență un designer (grafician) pentru a ne completa echipa. Cine dorește, poate face cu cea mai mare plăcere o cerere in momentul de față
Oferim in continuare servicii profesionale de web design pentru toti webmasterii care doresc sa isi imbunatateasca firma proprie.
Acceptăm orice tip de parteneriat (intre forumuri,bloguri,site-uri,etc.)
Rang-ul coder a fost scos, oferim asistenta pentru platforma Forumgratuit, avem o "scoala" proprie in care puteti invata codingul, cat si mici amanunte in graphic design.
In curand, vom infiinta o campanie, cu numele "Stop plagiatului", deoarece in ziua de astăzi multe forumuri au un oarecare scop si obiectiv, dar postează numai articole copiate de pe diverse site-uri. Cu ajutorul nostru, te vom invăța cum să iti promovezi forumul, având articole interesante, PROPRII, care vor atrage cu siguranță vizitatorii, cât și motoarele de căutare vor indexa cu incredere forumul dvs.
Oferim coduri, resurse si tutoriale pentru platforma Forumgratuit (HTML,CSS,Javascript).
Vizitator- Vizitator
Căutăm de urgență un designer (grafician) pentru a ne completa echipa. Cine dorește, poate face cu cea mai mare plăcere o cerere in momentul de față
Oferim in continuare servicii profesionale de web design pentru toti webmasterii care doresc sa isi imbunatateasca firma proprie.
Avem un nou design incantator!
Va asteptam!
Vizitator- Vizitator
Se cauta staff activ cu experienta de moderare.
Oferim administratori celor ce sunt activi si seriosi.
Cautam de urgent un designer si 2 asistenti.
Cautam moderatori pentru zona de amuzament, timp liber si stil de viata sanatos.
Va asteptam!
Vizitator- Vizitator
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Asta nu e tot! Am facut modificari si actualizari noi! Acum, la deschiderea unui topic nou in sectiunea de asistenta,cereri imagini,prezentare, cat si altele, nu mai trebuie sa dai "copy-paste" la model
Cautam asistenti de urgenta. Daca sunteti interesati va asteptam cu o cerere.
In fiecare zi postam coduri si tutoriale doar pentru voi!
Vizitator- Vizitator
In ultimul timp am fost copiati de foarte multi "copii orfani de creativitate si originalitate", si am decis sa securizam forumul cum putem.
De aceea, am introdus in unele sectiuni un sistem de "text automat". Adica de exemplu in sectiunea "Cereri imagini" cand faceti un subiect nou, vi se va afisa modelul corespunzator, fara sa il mai copiati.
Revenind la forum, cautam:
MODERATORI SI DESIGNERI CAPABILI
( nu necesita mesaje, ci doar o cerere aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link])
PARTENERI DE INCREDERE
Vizitator- Vizitator
Salutare tuturor,
In ultimul timp activitatea noastra a scazut dramatic, iar din pacate s-ar putea sa ne mutam pe o alta platforma, poate cine stie, un alt domeniu, nume, sau chiar cu aceeasi identitate.
Acest lucru s-ar intampla daca activitatea nu va creste, pana cel putin, la inceputul lunii aprilie. Pana atunci ne vom face calculele, daca ne vom muta permanent, sau nu.
Oricine doreste sa ne sprijine, poate face acest lucru printr-o simpla inregistrare, si daca doreste, sa ne ajute cu mici articole interesante si informative.
Nu vreau sa mai intru in detalii, căci sigur nu are rost.
Revenind la forum, cautam:
MODERATORI, ASISTENTI SI DESIGNERI CAPABILI
( nu necesita mesaje, ci doar o cerere aici:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link])
PARTENERI DE INCREDERE
OFERĂ-NE, TE ROG, O SUGESTIE! NU DUREAZĂ MULT.
Vizitator- Vizitator
Adresa forumului redirecționează către un site extern forumgratuit.
Promovare trimisă la coș.
Promovare trimisă la coș.
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum