Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Se poate sa setez mai multe avatare default care sa se schimbe la intamplare cand reincarci pagina?
Am observat ca merge sa setez doar un singur avatar predefinit, dar alte forumuri au mai multe.
Am observat ca merge sa setez doar un singur avatar predefinit, dar alte forumuri au mai multe.
Laur77- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 26/02/2012
Mulțumiri : 0
Re: Avatare predefinite multiple
Nope. :3
Re: Avatare predefinite multiple
Probabil forumurile respective și-au schimbat de mai multe ori avatarul predefinit pe parcursul timpului, de aceea. De exemplu astăzi setez avatarul predefinit 1.jpg, se înregistrează 3 membri, aceștia primesc avatarul respectiv. Mâine îș schimb cu 2.jpg, se înregistrează alți 2 membri, acestora li se atribuie avatarul nou, 2.jpg, și tot așa.Am observat ca merge sa setez doar un singur avatar predefinit, dar alte forumuri au mai multe.
Buna ziua, Ne pare rau, dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit. Puteti insa face o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata sugestiilor pentru forumurile dumneavoastra. =>Topic blocat |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Iconuri/Shadow predefinite de grupuri
» surse multiple embed
» Subiecte Multiple
» Citate multiple
» Rank-uri multiple
» surse multiple embed
» Subiecte Multiple
» Citate multiple
» Rank-uri multiple
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum