Problema profil membru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema profil membru
Am mai deschis acum ceva timp un topic dar tot nu s-a rezolvat, am probleme din nou.
Cum fac bara aia alba din spatele butoanelor, pana jos. De unde schimb valoarea colturilor rotunjite si cum sterg din dreapta, Rang: dar sa ramana doar efectul de la rang
Cum fac bara aia alba din spatele butoanelor, pana jos. De unde schimb valoarea colturilor rotunjite si cum sterg din dreapta, Rang: dar sa ramana doar efectul de la rang
Ultima editare efectuata de catre AlexSasann in Lun Feb 09, 2015 10:59 pm, editata de 1 ori
Re: Problema profil membru
În foaia de stil CSS căutați
Tot de aici modificați colțurile rotunjite, de la border-radius: 3px;
Iar pentru acel text, adăugați tot în CSS:
- Cod:
#container #content {
background: #fff!important;
background-color: #fff!important;
border: 3px solid rgba(255,255,255,0.1);
border-radius: 3px;
box-shadow: 0 0 0 7px rgba(255,255,255,0.2), 0 0 15px rgba(0,0,0,0.3), 0 0 7px rgba(0,0,0,0.2) inset;
margin: 10px auto 15px;
}
Tot de aici modificați colțurile rotunjite, de la border-radius: 3px;
Iar pentru acel text, adăugați tot în CSS:
- Cod:
#profile-advanced-right .main-content {
font-size: 0;
}
Vizitator- Vizitator
Problema la rang s-a rezolvat dar la prima problema nu ai inteles.
Daca schimb container content cu div.pun. dispare acea bara de tot, dupa forum. Eu vreau doar la profil membru, sa fie pana jos,sa acopere fundalul de sub statistici membru.
Daca schimb container content cu div.pun. dispare acea bara de tot, dupa forum. Eu vreau doar la profil membru, sa fie pana jos,sa acopere fundalul de sub statistici membru.
Trebuie să înlocuiți cu div.pun (fără acel punct de după pun, care era folosită de mine pentru a marca sfârșitul propoziției)AlexSasann a scris:Problema la rang s-a rezolvat dar la prima problema nu ai inteles.
Vizitator- Vizitator
Am pus doar div.pun acum si tot asa apare... .
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Subiecte similare
» Problema profil membru
» Modificare statistici membru profil
» Problema profil
» Ce template trebuie editat pentru a modifica pagina de profil a unui membru? PunBB
» Problema butoane membru cand posteaza
» Modificare statistici membru profil
» Problema profil
» Ce template trebuie editat pentru a modifica pagina de profil a unui membru? PunBB
» Problema butoane membru cand posteaza
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum