Ajutor!Cauza , temei îmi apare "Acasă etc" fix în posturi şi categorii....
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ajutor!Cauza , temei îmi apare "Acasă etc" fix în posturi şi categorii....
Scuzaţi-mă eu am o problemă de la tema forumului.
Link : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] şi îmi dă aşa : "AcasaAcasa PortalPortal GalerieGalerie FAQFAQ CautareCautare MembriMembri GrupuriGrupuri ProfilProfil MesagerieMesagerie"Şi îmi o dă fix pe Cerere rank alea şi mă enervează.Ajutor.
Mulţumesc pentru ajutor.O să revin cu un " " după ce rezolv.
***bold eliminat
Link : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] şi îmi dă aşa : "AcasaAcasa PortalPortal GalerieGalerie FAQFAQ CautareCautare MembriMembri GrupuriGrupuri ProfilProfil MesagerieMesagerie"Şi îmi o dă fix pe Cerere rank alea şi mă enervează.Ajutor.
Mulţumesc pentru ajutor.O să revin cu un " " după ce rezolv.
***bold eliminat
Ultima editare efectuata de catre serioux in Vin Ian 16, 2015 5:25 pm, editata de 1 ori
Re: Ajutor!Cauza , temei îmi apare "Acasă etc" fix în posturi şi categorii....
Buna ziua, Boldul si culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului. Deasemenea, titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere! |
Vizitator- Vizitator
Re: Ajutor!Cauza , temei îmi apare "Acasă etc" fix în posturi şi categorii....
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Mesajul global apare si in categorii cu mai multe categorii!
» Probleme din cauza unu script ..redirectionare
» Sub categorii cod ajutor
» Nu apare chenar la ultimele mesaje,nr de topicuri/posturi [dp tutorial].
» Widget-urile de pe portal nu ramin acolo unde le pun eu
» Probleme din cauza unu script ..redirectionare
» Sub categorii cod ajutor
» Nu apare chenar la ultimele mesaje,nr de topicuri/posturi [dp tutorial].
» Widget-urile de pe portal nu ramin acolo unde le pun eu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum