chatbox casuta in care sa scrie un nou utilizitor nou se inregistreaza
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
casuta la chatbox in care sa spuna ca sa inregistrat un nou membru
chatbox casuta in care sa scrie un nou utilizitor nou se inregistreaza
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam ca la chatbox cand un nou membru se inregestreaza sa scrie în chatbox
Bine ai venit {USER}
daca va place votati
Ma gandeam ca la chatbox cand un nou membru se inregestreaza sa scrie în chatbox
Bine ai venit {USER}
daca va place votati
Re: chatbox casuta in care sa scrie un nou utilizitor nou se inregistreaza
Adi`Tu, vă rog să vă editați mesajul și să vă argumentați votul. Mulțumesc!
CONTRA, Adi. a spus tot, pe platforma FG , rar se foloseste chatul. Si aproape nici un forum n-are chat. Insa daca vreti neaparat , ii puteti scrie pe Chat : " Bine ai venit RyNo " sau ce vreti dvx. sa ii urati !
La revedere.
La revedere.
Pro. E cea mai bună idee.
@darKzeR, vă rog să vă editați mesajul și să vă argumentați votul. Mulțumesc!
Asteptam un raspun concret de la Administrator daca propunerea este acceptata
RyNo, vă recomand să citiți regulamentul secțiunii - https://help.forumgratuit.ro/t750-
În altă ordine de idei, chiar nu văd rostul unei astfel de funcții, nu cred că majoritatea forumurilor au un flux atât de mare de utilizatori noi care se înregistrează și activitate atât de mare încât să fie vreodată relevantă funcția aceasta.
Am votat nu.
Sugestiile sunt lăsate deschise aproximativ un an pentru a acumula o mai mare varietate de păreri și voturi.Toate sugestiile trebuie sa fie active maxim 365 de zile. Dupa trecerea acestei perioade, in functie de rezultatul votului, ele fie vor fi respinse definitiv si arhivate, fie vor fi transmise catre tehnicieni pentru revizuire.
În altă ordine de idei, chiar nu văd rostul unei astfel de funcții, nu cred că majoritatea forumurilor au un flux atât de mare de utilizatori noi care se înregistrează și activitate atât de mare încât să fie vreodată relevantă funcția aceasta.
Am votat nu.
Vizitator- Vizitator
Cosmin dar daca vom face actualizari vor veni si membri pana la urma
Nu vad cu ce ar ajuta ! Votez NU
Dupa parerea mea ar fi un update intresant pentru aceasta platforma
Vizitator- Vizitator
Usor usor ne apropiam de o platforma "moderna" sa zic asa si pentru alte versiuni .
Sunt pro in totalitate, ajuta mai mult si nu bate nimanui la ochi un mesaj in chat pe forumul dvs.
Sunt pro in totalitate, ajuta mai mult si nu bate nimanui la ochi un mesaj in chat pe forumul dvs.
In alta ordine de idei, chatbox-ul, in mod normal, este prea putin utilizabil de forumurile detinute de catre utilizatorii acestei platforme, dat fiind faptul pentru care nu ar aduce niciun beneficiu forumului prin adaugarea unei simple clase, "Vizitator" , pe langa textul de bun venit.
Votul meu este categoric NU.
Votul meu este categoric NU.
Votul meu este categoric pro
Ideea este foarte buna !
Ideea este foarte buna !
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
» O eroare care nu te lasa sa vezi butoanele si care ingusteaza casuta de mesaje
» Cand se inregistreaza un player sa apara pe ChatBox ca in imaginie!
» Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
» Bara oblica pe care scrie online
» O eroare care nu te lasa sa vezi butoanele si care ingusteaza casuta de mesaje
» Cand se inregistreaza un player sa apara pe ChatBox ca in imaginie!
» Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
» Bara oblica pe care scrie online
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum