Cum si unde pun radio-ul pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum si unde pun radio-ul pe forum?
Cum pot puune si eu un radio pe forum ? Eu am gasit 50 de coduri dac nu stiu unde sa le pun ! Ma puteti ajuta ?
Multumesc. Oricum merci.
Multumesc. Oricum merci.
Ultima editare efectuata de catre serioux in Mar Ian 13, 2015 8:36 pm, editata de 2 ori (Motiv : Rezolvat am găsit.)
Re: Cum si unde pun radio-ul pe forum?
Buna seara, Boldul si culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului. Multumesc pentru intelegere! |
Referitor la problema d-vs.
Introduceti codul in PA - Afisare - Pagina de start - Generalitati.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pai da dar , eu nu-l gasesc , intelegeti dv.? Puteti sa mi-l dati ?
Eu nu inteleg ce să iti dam defapt.. Coduri de radio sau unde sa il adaugi ? @Adi. ti-a raspuns la intrebare unde sa iti adaugi codurile acelor radio
Păi asta este . Eu ştiu unde să le pun . Dar nu găsesc cod pentru radio
Îi dau mereu pe buton-ul dar când dau Refresh la forum nu îmi apare nimica Codul aveam şi acum nu-l mai găsesc.
Îi dau mereu pe buton-ul dar când dau Refresh la forum nu îmi apare nimica Codul aveam şi acum nu-l mai găsesc.
Acesta este Kiss FM si adauga-l in generalitati
- Cod:
<script type="text/javascript" src="http://www.kissfm.ro/js/swfobject.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.kissfm.ro/js/kissfm_widget_embed_live_small.js"></script><script type="text/javascript">show_player();</script>
Ma intelege ca nu are cum sa nu merga intra PA - Afisare - Pagina de start - Generalitati si baga codul de radio dat de @tgzgaming
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum