Index forum (intrebare)
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Index forum (intrebare)
Salutare, am si eu o mica intrebare.
Template-urile luate de pe internet, merg pe FG? Adica pe forumurile noastre?
Problema este ca descarc template-ul (intro-ul) , si in folder sunt mai multe chestii.
Am pus o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ca sa vedeti despre ce este vorba!
M-am uitat prin forumul de suport, am gasit un intro pentru forum, insa este doar cu un singur cod..
Aici sunt mai multe.
Template-urile luate de pe internet, merg pe FG? Adica pe forumurile noastre?
Problema este ca descarc template-ul (intro-ul) , si in folder sunt mai multe chestii.
Am pus o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ca sa vedeti despre ce este vorba!
M-am uitat prin forumul de suport, am gasit un intro pentru forum, insa este doar cu un singur cod..
Aici sunt mai multe.
Re: Index forum (intrebare)
Index.html, copii codul din acel fisier ..si creezi o pagina noua la adaugare cod html
Și nu uitați să portați resursele corespunzător. Acel fișier HTML cu siguranță are o foaie de stil CSS, poate chiar și imagini în folderul styles. Ar trebui să luați acel cod CSS, să îl adăugați în head-ul index-ului, între <style> și </style>, și să hostați și înlocuiți imaginile corespunzător, atât în codul HTML cât și în CSS.tgzgaming a scris:Index.html, copii codul din acel fisier ..si creezi o pagina noua la adaugare cod html
Vizitator- Vizitator
Trebuie sa modifici si sa "portezi" fiecare cod din fiecare template. Iti sugerez sa nu te aventurezi si sa incerci sa utilizezi posibilitatile foarte numeroase de personalizare a forumului ale acestei platforme.
Pot sa te ajut eu daca mai e nevoie. Va rog sa postati codurile sau sa-mi da-ti un mesaj privat
tgzgaming a scris:Pot sa te ajut eu daca mai e nevoie. Va rog sa postati codurile sau sa-mi da-ti un mesaj privat
ti-am trimis mesaj in privat
baciualex2591, tgzgaming, suportul se oferă pe forum, nu prin mesageria privată.
***Trimis la coș la cererea autorului.
***Trimis la coș la cererea autorului.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Intrebare Index Personalizat / Redirectionare in alte doua pagini
» Intrebare chatbox forum.
» Intrebare forum : Promovare forumuri.
» [Intrebare] Adaugare server Teamspeak3 in forum
» Index Forum
» Intrebare chatbox forum.
» Intrebare forum : Promovare forumuri.
» [Intrebare] Adaugare server Teamspeak3 in forum