Eliminare cine s-a conectat la chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Eliminare cine s-a conectat la chat
Se poate elimina acest text?
Re: Eliminare cine s-a conectat la chat
Chiar si eu am nev !
Re: Eliminare cine s-a conectat la chat
Bună,
Am încercat în ultimele zile toate modalitățile de a face asta, însă niciuna nu a dat vre-un rezultat. Chatbox-ul nu are nici template-uri editabile, nici nu pot injecta js-uri în el din motive de securitate, iar cu CSS, un pot selecta (încă) un element în funcție de copilul său.
Am încercat în ultimele zile toate modalitățile de a face asta, însă niciuna nu a dat vre-un rezultat. Chatbox-ul nu are nici template-uri editabile, nici nu pot injecta js-uri în el din motive de securitate, iar cu CSS, un pot selecta (încă) un element în funcție de copilul său.
Buna ziua, Ne pare rau, dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit. Puteti insa face o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata sugestiilor pentru forumurile dumneavoastra. =>Topic blocat |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Eliminare bara "cine este conectat"
» Nu imi apare cine este conectat legenda ultimi utilizatori conectati in 99 ore cine este conectat pe chatbox etc..
» Cum fac sa nu mai se vada cine sa conectat in chat !!
» Cine este conectat la chat
» Cum sterg "Cine este conectat la chat" ?
» Nu imi apare cine este conectat legenda ultimi utilizatori conectati in 99 ore cine este conectat pe chatbox etc..
» Cum fac sa nu mai se vada cine sa conectat in chat !!
» Cine este conectat la chat
» Cum sterg "Cine este conectat la chat" ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum