Problema la grupuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Problema la grupuri
Buna ziua ,am modificat recent aspectul unui grup ,dupa cum vedeti, grupul e modifcat,dar utilizatorul care este in acel grup nu are aspectul modificat.Ma puteti ajuta??
Ultima editare efectuata de catre AlexGaming75 in Mier Dec 03, 2014 7:37 pm, editata de 1 ori
Re: Problema la grupuri
Citeste acest tutorial
Ultima editare efectuata de catre RyNo in Mar Dec 02, 2014 11:50 am, editata de 1 ori
Am citit,vreau sa zic ca,utilizatorii din acel grup nu au acelasi efect
Salut!
La ce va referiti? Doriti ca membrii sa aiba acelasi efect pe care il are si grupul?
La ce va referiti? Doriti ca membrii sa aiba acelasi efect pe care il are si grupul?
Kannon- Membru onorific
Varsta : 108
Localizare : Tu ves como un pollo.
Data înscrierii : 25/10/2014
Mulțumiri : 18
Va rog sa cititi acest tutorial.
Kannon- Membru onorific
Varsta : 108
Localizare : Tu ves como un pollo.
Data înscrierii : 25/10/2014
Mulțumiri : 18
Am urmarit tutorialu,am mers dar a aparut o problema ,
Definește "problemă". Eu văd totul în regulă.
Vizitator- Vizitator
Stelutele de la utilizatorul acela dela VIP+ sunt intr-o parte....
Unde ai:
Și ai grijă că unde scrie Cod culoare trebuie sa înlocuiești cu codul hex a unei culori, daca doresti sa schimbi culoarea utilizatorului (mai multe), sau ștergi tot rândul.
- Cod:
a[href="/u4"]
{
background: transparent url(http://i45.servimg.com/u/f45/15/95/60/34/glitte10.gif) no-repeat center right;
color: Cod culoare;
padding-right: 21px;
}
Și ai grijă că unde scrie Cod culoare trebuie sa înlocuiești cu codul hex a unei culori, daca doresti sa schimbi culoarea utilizatorului (mai multe), sau ștergi tot rândul.
Vizitator- Vizitator
RyNo forumul meu este www.back2play.gtaboard.com.Mersi Cosmin am mers.Multumes,puteti da T/C
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum