Ora gresita afisata pe pagina principala a forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ora gresita afisata pe pagina principala a forumului
Buna ziua,
De cateva zile am observat ca pe pagina principala a forumului ora este gresita. La fel si la mesaje.
Am verificat in panoul de comanda: este setata ora Bucurestiului si, cu toate acestea, exista o diferenta de cca 13 ore.
Cum pot schimba astfel incat sa apara ora reala?
Multumesc
De cateva zile am observat ca pe pagina principala a forumului ora este gresita. La fel si la mesaje.
Am verificat in panoul de comanda: este setata ora Bucurestiului si, cu toate acestea, exista o diferenta de cca 13 ore.
Cum pot schimba astfel incat sa apara ora reala?
Multumesc
Re: Ora gresita afisata pe pagina principala a forumului
Bună ziua, vă invit să Uita-te la configurare a forumului, profilul tău şi cere dumneavoastră membrii să profilul setările lor.
Kaya- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Data înscrierii : 26/12/2013
Mulțumiri : 0
Pentru mesajele fiecarui membru al forumului am inteles. Multumesc frumos.
Ce fac pentru afisajul orei de pe pagina principala a forumului?
Ce fac pentru afisajul orei de pe pagina principala a forumului?
Buna,
Vă invit să te uiţi în panoul admin > generale > forum > Configurare. În mod normal, aveţi configuraţia de date şi orarele.
Kaya
Vă invit să te uiţi în panoul admin > generale > forum > Configurare. În mod normal, aveţi configuraţia de date şi orarele.
Kaya
Kaya- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Data înscrierii : 26/12/2013
Mulțumiri : 0
Bună seara
De cand am trecut la ora de iarna, ceasul forumurilor Forumgratuit „s-a dat peste cap”, dar din fericire există o solutie pentru aceasta problemă
Vă rog sa urmati acesti pași:
1. Pentru a modifica ora intregului forum:
Intrati in Panoul de administrare a forumului dvs. ~> General ~> Configurare. Mergeti către „Fus orar” , si setati-l in felul următor:
Si va arată in felul urmator:
Felicitari , ati schimbat ora intregului forum , dar nu este indeajuns pentru dvs.
2. Pentru modificarea orei dvs. nu a intregului forum , urmati pasii:
Mergeti catre profil ( www.numele-forumului.ro/profile?mode=editprofile&page_profil=preferences ) ~> Preferinte ~> Fus orar , si faceti ce ati facut inainte.
Baftă
*offtopic: cu aceasta ocazie mi-am rezolvat si eu problema
De cand am trecut la ora de iarna, ceasul forumurilor Forumgratuit „s-a dat peste cap”, dar din fericire există o solutie pentru aceasta problemă
Vă rog sa urmati acesti pași:
1. Pentru a modifica ora intregului forum:
Intrati in Panoul de administrare a forumului dvs. ~> General ~> Configurare. Mergeti către „Fus orar” , si setati-l in felul următor:
Si va arată in felul urmator:
Felicitari , ati schimbat ora intregului forum , dar nu este indeajuns pentru dvs.
2. Pentru modificarea orei dvs. nu a intregului forum , urmati pasii:
Mergeti catre profil ( www.numele-forumului.ro/profile?mode=editprofile&page_profil=preferences ) ~> Preferinte ~> Fus orar , si faceti ce ati facut inainte.
Baftă
*offtopic: cu aceasta ocazie mi-am rezolvat si eu problema
Vizitator- Vizitator
Multumesc mult. S-a rezolvat!
Cu plăcere. Mă bucur că v-am ajutat
O seara cat mai buna va doresc.
O seara cat mai buna va doresc.
Vizitator- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum