Ce pot să fac dacă niciuna din soluţiile date de voi nu merg?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ce pot să fac dacă niciuna din soluţiile date de voi nu merg?
Bună.
De 2 zile tot încerc să-mi accesez contul de pe forumul meu, dar nu îmi merge. De fiecare dată îmi apare "Ati introdus un nume de utilizator incorect sau inactiv sau o parola gresită". Aşa că am apăsat pe "mi-am uitat parola", chiar dacă sunt extrem de sigură că o tastam pe cea corectă. De 3 ore aştept mailul cu recuperarea parolei, dar nu mai vine.
Am intrat la unelte administratori, dar la fel. Când pun adresa forumului/adresa de mail şi scriu parola, îmi apare că sunt eronate. Ce pot să fac? Ajutor, vă rog!
*Sunt fondatorul forumului.
** Am încercat şi cu Opera, şi cu Google Chrome, dar tot nu merge.
De 2 zile tot încerc să-mi accesez contul de pe forumul meu, dar nu îmi merge. De fiecare dată îmi apare "Ati introdus un nume de utilizator incorect sau inactiv sau o parola gresită". Aşa că am apăsat pe "mi-am uitat parola", chiar dacă sunt extrem de sigură că o tastam pe cea corectă. De 3 ore aştept mailul cu recuperarea parolei, dar nu mai vine.
Am intrat la unelte administratori, dar la fel. Când pun adresa forumului/adresa de mail şi scriu parola, îmi apare că sunt eronate. Ce pot să fac? Ajutor, vă rog!
*Sunt fondatorul forumului.
** Am încercat şi cu Opera, şi cu Google Chrome, dar tot nu merge.
Re: Ce pot să fac dacă niciuna din soluţiile date de voi nu merg?
Buna seara ,
V-ati facut un forum nou? Daca da , pentru a accesa pentru prima data forumul dvs. va logati cu numele Admin, respectiv parola aleasa de dvs. Daca forumul dvs. are vechime , adica nu e nou, va rog sa îmi spuneti ca eu si colegii mei sa va putem ajuta .
V-ati facut un forum nou? Daca da , pentru a accesa pentru prima data forumul dvs. va logati cu numele Admin, respectiv parola aleasa de dvs. Daca forumul dvs. are vechime , adica nu e nou, va rog sa îmi spuneti ca eu si colegii mei sa va putem ajuta .
Ultima editare efectuata de catre Kames in Dum Oct 19, 2014 9:29 pm, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Forumul nu e nou. Are vechime de o săptămână probabil, nu ştiu. Am încercat să mă loghez cu contul unui prieten, el fiind administrator pe forum, şi am reuşit. Deci problema nu e de la calculatorul meu sau ceva de genul...
Buna seara,
Va rog sa cititi acest subiect:
https://help.forumgratuit.ro/-t600.htm
Edit:
Problema preluata si rezolvata prin PM datorita confidentialitatii datelor.
Va rog sa cititi acest subiect:
https://help.forumgratuit.ro/-t600.htm
Edit:
Problema preluata si rezolvata prin PM datorita confidentialitatii datelor.
Subiecte similare
» VREAU SA STERG FORUMUL, MA INCURCA
» Date "centrate"
» Cum fac sa apara date jos de tot
» Baza de Date
» Baza de date
» Date "centrate"
» Cum fac sa apara date jos de tot
» Baza de Date
» Baza de date
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum