Problema rang
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema rang
Din greseala am sters grupul oficial nu administrator ci moderator si acuma mie nu imi mai da ranc cum fac sa am di nou grupul ca acuma am facut altul da tot de geaba
Ultima editare efectuata de catre george.vasile.1000 in Lun Oct 13, 2014 4:28 pm, editata de 1 ori
Re: Problema rang
Nu acorzi cuvintelor tale nici un pic de logica. Nu verifici intrebare inainte sa o postezi. Si mai ales, nu descrii problema asa cum este ea, ii schimbi sensul datorita semnelor de punctuatie.
Oricum, daca vrei sa creezi din nou grupul sters, foloseste aceeasi configuratie ca in cea stearsa. Iti reamintesc ca panoul de administratie este in limba romana si este foarte explicit.
Succes!
Oricum, daca vrei sa creezi din nou grupul sters, foloseste aceeasi configuratie ca in cea stearsa. Iti reamintesc ca panoul de administratie este in limba romana si este foarte explicit.
Succes!
Am facut altul dar nu imi apare ranc intelege sa eu lam sters pe primul grup deschis si acum nu mai apare ranc
Buna ziua George, pentru creearea unui nou Rank/Grup intri in Panou ->> Utilizatori & Grupuri ->> Grupuri ->> Administrarea Grupurilor ->> Apesi pe butonul si acum:
Numele grupului : Moderator sau cum se numeste el
Descrierea grupului: poti pune o descriere sau sa nu scri nimic
Moderatorul grupului : numele tau de pe forum poti folosi si obtiunea
Culorile membrilor grupului : Ce culoare doresti la grup la mn e albastru dar tu poti pune orice culoare doresti.
Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : Bifezi Da.
Ordinea grupului : Daca vrei sa fie primu , al 2-lea etc... dumneavoastra decideti.
Statutul grupului : Deschis ca sa iti apara pe forum.
Iar ultima este Ranguri ->> Administrarea Rangurilor ->> .
Titlul rangului: poti folosi aceasta obtiune pentru a il colora
Numar minim de postari : Aici nu scri nimic
URL al imaginii Rangului (http://URL_IMAGINE.gif) : Aici poti adauga o imagine la rang daca doresti.
La sfarsit o sa iti apara asa sub numele utilizatorului cu rangul respectiv sau daca vei adauga o imagine cum am precizat mai sus o sa iti arate asa , tin sa precizez ca inainte sa apara daca dai acest grad la un utilizator trebuie sa intri pe profilul lui dai in jos pana ajungi aici si selectezi rangul ce i lai dat.
Sper ca ti-am fost de ajutor inca o data mult succes.
Numele grupului : Moderator sau cum se numeste el
Descrierea grupului: poti pune o descriere sau sa nu scri nimic
Moderatorul grupului : numele tau de pe forum poti folosi si obtiunea
Culorile membrilor grupului : Ce culoare doresti la grup la mn e albastru dar tu poti pune orice culoare doresti.
Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : Bifezi Da.
Ordinea grupului : Daca vrei sa fie primu , al 2-lea etc... dumneavoastra decideti.
Statutul grupului : Deschis ca sa iti apara pe forum.
Iar ultima este Ranguri ->> Administrarea Rangurilor ->> .
Titlul rangului: poti folosi aceasta obtiune pentru a il colora
- Cod:
<b><font color="blue">Moderatori</font></b>
Numar minim de postari : Aici nu scri nimic
URL al imaginii Rangului (http://URL_IMAGINE.gif) : Aici poti adauga o imagine la rang daca doresti.
La sfarsit o sa iti apara asa sub numele utilizatorului cu rangul respectiv sau daca vei adauga o imagine cum am precizat mai sus o sa iti arate asa , tin sa precizez ca inainte sa apara daca dai acest grad la un utilizator trebuie sa intri pe profilul lui dai in jos pana ajungi aici si selectezi rangul ce i lai dat.
Sper ca ti-am fost de ajutor inca o data mult succes.
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum