Unele scripturi JS nu mai funcţionează!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Unele scripturi JS nu mai funcţionează!
Salut, de azi 01.10.2014 , unele scripturi de tip java script nu mai funcţioneză pe forum.
Când încerc să deschid link-ul către el îmi arată aşa:
scriptul este:
+ încă altele...
Când încerc să deschid link-ul către el îmi arată aşa:
scriptul este:
- Cod:
$("meta[http-equiv='refresh'][content]:first").each(function(){window.location.href=$(this).attr("content").replace(/^.*;url=/,"")});
+ încă altele...
Re: Unele scripturi JS nu mai funcţionează!
Buna ziua!
Este posibil ca aceasta problema sa se datoreze din cauza mentenantei aparute. Nu am reusit sa fac rost de prea multe informatii despre aceasta mentenanta insa stiu ca nu o sa dureze mult. Multumesc pentru intelegere!
Este posibil ca aceasta problema sa se datoreze din cauza mentenantei aparute. Nu am reusit sa fac rost de prea multe informatii despre aceasta mentenanta insa stiu ca nu o sa dureze mult. Multumesc pentru intelegere!
Ok , mersi pentru răspuns. Sper să-şi revină astăzi.
Buna seara,
Am inaintat problema dvs. mai departe catre cei de la firma. S-ar putea sa dureze pana primesc un raspuns, de aceea va rog sa aveti putina rabdare. Multumesc!
Am inaintat problema dvs. mai departe catre cei de la firma. S-ar putea sa dureze pana primesc un raspuns, de aceea va rog sa aveti putina rabdare. Multumesc!
Buna seara,
S-a rezolvat problema, acum functioneaza toate codurile JavaScript.
S-a rezolvat problema, acum functioneaza toate codurile JavaScript.
Subiecte similare
» SCripturi
» scripturi si coduri
» Scripturi pentru Paste
» Scripturi Phhpb3 ! Rog Ajutor
» Probleme scripturi tema
» scripturi si coduri
» Scripturi pentru Paste
» Scripturi Phhpb3 ! Rog Ajutor
» Probleme scripturi tema
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum