Problema perimisiuni grade !!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema perimisiuni grade !!
Salut FG am si eu o problema la forumul meu cu permisiunile de grade le-am facut si imi apare la fiecare forum Moderator : Fondator, Administrator , Manager, etc eu nu vreau sa-mi apara m-am interesat de un cod si l-am bagat si acum imi apare altfel uitati o poza " /> nu vreau sa-mi apara nici ,,,, alea sa nu-mi apara nimic dar sa fie perimisiunile alea .
Daca este nevoie forumul meu : http://wtfgamingromania.forumz.ro/forum
Astept raspunsuri
Daca este nevoie forumul meu : http://wtfgamingromania.forumz.ro/forum
Astept raspunsuri
Ultima editare efectuata de catre DJTUDY in Mar Sept 30, 2014 10:14 pm, editata de 1 ori
Re: Problema perimisiuni grade !!
Salutare
Nu este nevoie de coduri ca sa iti dispara acele texte cu "Moderator:"
1.Scoate codul acela pe care l-ai pus tu.
2.Dute in Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Structura si ierarhie
3.Da-i cu rotita de la mouse in jos si ai sa gasesti o optiune care se va numi asa "Afiseaza moderatori forum" si o sa ai doua casute "Da" si "Nu" bifeaza pe "Nu" ca sa nu se mai afiseze si ai rezolvat treaba
Daca nu ai inteles ceva, lasa un REPLY.
Nu este nevoie de coduri ca sa iti dispara acele texte cu "Moderator:"
1.Scoate codul acela pe care l-ai pus tu.
2.Dute in Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Structura si ierarhie
3.Da-i cu rotita de la mouse in jos si ai sa gasesti o optiune care se va numi asa "Afiseaza moderatori forum" si o sa ai doua casute "Da" si "Nu" bifeaza pe "Nu" ca sa nu se mai afiseze si ai rezolvat treaba
Daca nu ai inteles ceva, lasa un REPLY.
Re: Problema perimisiuni grade !!
Gata multumesc nu mai apare !!!
Topic Rezolvat
Topic Rezolvat
Subiecte similare
» Problema Grade
» Problema culori grade
» Grade
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema culori grade
» Grade
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum