Adaugare Comentari de pe pagina de facebook in dreapta
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Adaugare Comentari de pe pagina de facebook in dreapta
Cum pot sa imi pun si eu acolo in partea dreapta comentari de la facebook uite o poza sa intelegeti mai bine .
Ca sa intelegeti ce vreau sa zic uitati cum vreau eu sa fac defapt , dar as dori in partea dreapta acolo unde am spatiul acela gol vezi in prima poza.
Ca sa intelegeti ce vreau sa zic uitati cum vreau eu sa fac defapt , dar as dori in partea dreapta acolo unde am spatiul acela gol vezi in prima poza.
Re: Adaugare Comentari de pe pagina de facebook in dreapta
up alooo ma ajuta si pe mine totusi cineva deja au trecut 3 zile zicetim macar cum pun butonul de like uite imagine da raspundeti o data de ce mai exista staff pe platforma de forumgratuit daca nici nu te baga in seama
up cineva? serios acm ma nimeni inchideti macar topicu atunci :-j
Salutare
Ca sa faci asta, poti folosi si un Widget, ca sa iti adaugi un widget adica o casuta te duci in: Panoul de Administrare => Module => Portal & Widget-uri => Gestiunea widget-urilor forumului
Si de acolo iti modific tu tot ce vrei, nu uita sa bifezi pe "Da" la "Afiseaza widget-urile forumului".
Uite si un tutorial mai explicit, care te poate ajuta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ca sa faci asta, poti folosi si un Widget, ca sa iti adaugi un widget adica o casuta te duci in: Panoul de Administrare => Module => Portal & Widget-uri => Gestiunea widget-urilor forumului
Si de acolo iti modific tu tot ce vrei, nu uita sa bifezi pe "Da" la "Afiseaza widget-urile forumului".
Uite si un tutorial mai explicit, care te poate ajuta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
nu ai inteles ideea altcineva?
Pai tot ce mi-ai aratat tu se poate face si din widget daca ai atata "cap" pentru asa ceva
mda.. nici o schimbare tot asa tutorialu nu e bun deci stie cineva da sau nu?
Se vede ca nici macar nu te-ai straduit sa faci ceva....
Uite un printscreen pe care l-am facut pe un forum de-al meu:
- Buton, "Like" etc...
Daca doresti acel script "Facebook" te rog sa vorbesti cu Administratorul acelui forum sa iti dea scriptul de la aceea casuta cu Facebook.
Uite un printscreen pe care l-am facut pe un forum de-al meu:
- Buton, "Like" etc...
Daca doresti acel script "Facebook" te rog sa vorbesti cu Administratorul acelui forum sa iti dea scriptul de la aceea casuta cu Facebook.
Buna ziua,
Nu putem oferi suport prin mesageria privata asadar o sa va spun aici ce modificari trebuie aduse asupra codului.
Cautati urmatorul cod: (ca si numar de rand ar trebuii sa fie 258)
Inlocuiti urmatoarele 12 randuri cu acest cod:
Nu putem oferi suport prin mesageria privata asadar o sa va spun aici ce modificari trebuie aduse asupra codului.
Cautati urmatorul cod: (ca si numar de rand ar trebuii sa fie 258)
- Cod:
<div id="search-3" class="widget widget_search">
Inlocuiti urmatoarele 12 randuri cu acest cod:
- Cod:
<input type="text" name="s" id="searchbar" value="search..." onblur="if (this.value == '') {this.value = 'search...';}" onfocus="if (this.value == 'search...') {this.value = '';}" /><input type="submit" id="searchsubmit" value="" /></form></div><div id="recent-comments-2" class="widget recent-comments-widget"><h3>Facebook</h3>
<ul>
<div class="exepopupdata"><iframe src="http://facebook.com/plugins/likebox.php?href=http://www.facebook.com/KillAreNa&width=400&colorscheme=light&show_faces=true&border_color=%23fff&stream=false&header=false&height=250" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:270px; height:250px;" allowtransparency="true"></iframe></div>
</ul>
<style>
.recent-comments-widget div {
margin-left: 1px;
line-height: 16px;
font-size: 12px;
}
</style>
</div>
unde adaug toate astea despre ce linie vorbesti ?
Buna ziua,
Aceste modificari le faceti codului pe care nu ati dorit sa il faceti public.
Aceste modificari le faceti codului pe care nu ati dorit sa il faceti public.
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Adaugare butoane: Facebook, RSS si YouTube
» Cod bara facebook in coltul dreapta sus.
» Script facebook in dreapta colt
» Butoane in partea dreapta (facebook, twitter, google+ etc)
» Adaugare butoane: Facebook, RSS si YouTube
» Cod bara facebook in coltul dreapta sus.
» Script facebook in dreapta colt
» Butoane in partea dreapta (facebook, twitter, google+ etc)
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum