Problemă afişarea avatarelor în subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problemă afişarea avatarelor în subiecte
Salutare, am făcut să-mi arate avatare la ultimele mesaje din forum , dar în subiecte îmi arată aşa:
Cum pot face să-mi arate normal , adică aşa: ?
Cum pot face să-mi arate normal , adică aşa: ?
Re: Problemă afişarea avatarelor în subiecte
Up! mă poate ajuta cineva? măcar să scot avatarele din topicuri să rămână doar pe prima pagină
1) chiar era nevoie de dublu post?gigi™ a scris:Up! mă poate ajuta cineva? măcar să scot avatarele din topicuri să rămână doar pe prima pagină
2) mergi la panoul de administrare -> afisare -> structura si ierarhie
si bifeaza nu la Afiseaza avatarele in coloana "Ultimele mesaje" :
Asta va face sa nu mai arate avatarele
poti sa le scoti doar din prima pagina, din topicuri nu merge
Denisches, eu ştiu că se numeşte dublu post dacă postez 2 mesaje unul după altul în mai puţin de 24 ore.
Primul a fost pe 11-09-2014 ora 3:42
Al doilea a fost pe 12-09-2014 ora 08:02.
Unde-i dublu post?
Ce ai zis tu, dacă dezactivez dispare şi de pe prima pagină. Eu vreau măcar să apară pe prima pagină unde afişează categoriile etc să apară sau dacă se poate rezolva să arate bine şi în topicuri e perfect.
Primul a fost pe 11-09-2014 ora 3:42
Al doilea a fost pe 12-09-2014 ora 08:02.
Unde-i dublu post?
Ce ai zis tu, dacă dezactivez dispare şi de pe prima pagină. Eu vreau măcar să apară pe prima pagină unde afişează categoriile etc să apară sau dacă se poate rezolva să arate bine şi în topicuri e perfect.
Buna dimineata,
Denisches, va rog sa nu mai induceti in eroare alti utilizatori. Optiunea din panou are ca efect dezactivarea/activarea avatarelor de pe prima pagina si din interiorul sectiuniilor.
gigi™, daca inca doriti o rezolvare a problemei, ati putea reactiva avatarele din panoul de administrare? Nu pot vedea care este problema daca optiunea este inactiva. Multumesc!
Denisches, va rog sa nu mai induceti in eroare alti utilizatori. Optiunea din panou are ca efect dezactivarea/activarea avatarelor de pe prima pagina si din interiorul sectiuniilor.
gigi™, daca inca doriti o rezolvare a problemei, ati putea reactiva avatarele din panoul de administrare? Nu pot vedea care este problema daca optiunea este inactiva. Multumesc!
Salut Zeus,
Am reactivat avatarele .
Am reactivat avatarele .
Adauga in foaia de stil css urmatorul cod:
Foaia de stil css se afla in Panou => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil css.
- Cod:
.forumbg .lastpost .lastpost-avatar + div{
float:left;
width:80%
}
.topiclist.topics .lastpost-avatar img{
height:28px;
width:28px
}
Foaia de stil css se afla in Panou => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil css.
Mersi, am rezolvat !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum