Cerere Minibanner Renegati
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Minibanner Renegati
Tipul de imagine: minibanner
Marimea imaginii (in pixels): 88 , 31
Cu sau fara animatie: cu animatie
Culoarea de fundal: rosu
Imagine/i link/s:
Textul dorit: RenegatiCS1
Culoare/i font: Negru
Link-ul forumului dumneavoastra: http://renegati.forumz.ro/
Informatii suplimentare: marimea sa fie cum este cel de sus 88 31 scrisul cu negru si fundal rosu dar nu asa simplu cum il au cei de la Wide ceva cat de cat diferit sau sa se vada in ceata nu stiu cum sa explic... Textul "RenegatiCS1" sa fie cat de cat ingrosat dar nici mult ceva de genu [b ] RenegatiCS1 [ /b] si animatie.. sa vibreze intrun fel dar nu bannerul doar scrisul sa faca ceva orice.
Marimea imaginii (in pixels): 88 , 31
Cu sau fara animatie: cu animatie
Culoarea de fundal: rosu
Imagine/i link/s:
Textul dorit: RenegatiCS1
Culoare/i font: Negru
Link-ul forumului dumneavoastra: http://renegati.forumz.ro/
Informatii suplimentare: marimea sa fie cum este cel de sus 88 31 scrisul cu negru si fundal rosu dar nu asa simplu cum il au cei de la Wide ceva cat de cat diferit sau sa se vada in ceata nu stiu cum sa explic... Textul "RenegatiCS1" sa fie cat de cat ingrosat dar nici mult ceva de genu [b ] RenegatiCS1 [ /b] si animatie.. sa vibreze intrun fel dar nu bannerul doar scrisul sa faca ceva orice.
Ultima editare efectuata de catre ZOLTAN777 in Lun Sept 08, 2014 1:12 am, editata de 1 ori
Re: Cerere Minibanner Renegati
Salut ,
Asa ceva nu vrei ?
Asa ceva nu vrei ?
Vizitator- Vizitator
ba da mersi mult de tot raman dator ai facut mult mai bine decat vroiam eu mersi mult de tot.
Cu plăcere. Eu te pot ajuta oricând, îmi place să muncesc, in sensul sa ajut
O zi buna.
O zi buna.
Vizitator- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum