Script de redirectionare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script de redirectionare
Salut acum mult timp am avut un forum si acum l-am regasit si am vazut ceva pe el care ar putea sa ma ajute la altceva
Este un loc unde daca introduci un anumit text de redirectioneaza pe o alta pagina si am pierdut scriptul
Va rog ajutati-ma!!!!!
Este un loc unde daca introduci un anumit text de redirectioneaza pe o alta pagina si am pierdut scriptul
Va rog ajutati-ma!!!!!
Ultima editare efectuata de catre mosora2002 in Mar Sept 09, 2014 2:07 pm, editata de 1 ori
Re: Script de redirectionare
Bună ziua,
Titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul legat de problema dumneavoastră - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere!
Titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul legat de problema dumneavoastră - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere!
Re: Script de redirectionare
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avand un titlu explicit.
Subiecte similare
» Script de redirectionare
» Script redirectionare
» script redirectionare
» cerere script redirectionare
» Script redirectionare
» script redirectionare
» cerere script redirectionare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: