Widgeturi in partea de jos a forumului
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Widgeturi in partea de jos a forumului
Salut ! Am mai postat undeva dar nu mi s-a raspuns (imi pare rau ca am postat acolo.)
Problema mea : Cum pot pune widgeturi sub forum ?? (am urmat multe tutoriale , doar doua au mers . Dar , nu sunt satisfacut pentru ca : unul dintre tutoriale arata SUS ... iar celalalt arata jos , perfect doar ca , in stanga in lasa spatiu liber si , cand ma uitam la un topic arata ff urat , pe stanga unde era liber era plin de scris din care nu intelegeam nimic) Din nou :
Cum pot pune widgeturi sub forum ? (Va rog explicati-mi pas cu pas , multumesc)
Am forum pe phpBB2 , adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Problema mea : Cum pot pune widgeturi sub forum ?? (am urmat multe tutoriale , doar doua au mers . Dar , nu sunt satisfacut pentru ca : unul dintre tutoriale arata SUS ... iar celalalt arata jos , perfect doar ca , in stanga in lasa spatiu liber si , cand ma uitam la un topic arata ff urat , pe stanga unde era liber era plin de scris din care nu intelegeam nimic) Din nou :
Cum pot pune widgeturi sub forum ? (Va rog explicati-mi pas cu pas , multumesc)
Am forum pe phpBB2 , adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Widgeturi in partea de jos a forumului
Am cautat Am gasit acum la altul care avea problema asta (Lui i le arata jos) Am copiat de la el overall_header si viewtopic_body , multumesc oricum !
Subiecte similare
» Widgeturi in partea de jos a forumului
» widgeturi in josul forumului
» Cum pun acest cod in partea de sus a forumului?
» widget-uri in partea de jos a forumului .
» De ce nu-mi mai apare in partea de jos a forumului
» widgeturi in josul forumului
» Cum pun acest cod in partea de sus a forumului?
» widget-uri in partea de jos a forumului .
» De ce nu-mi mai apare in partea de jos a forumului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum