Problema Butonul "Messages" nu apre.
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Butonul "Messages" nu apre.
Salutare ! Am și eu câteva probleme respectiv niște "dorințe". Le voi enumera mai jos.
1. Problema constă în: Acum o zi am rezolvat problema de a lipi imaginile de la bara de navigare. După o zi nu știu cum s-a întâmplat de mi-a dispărut din bara de instrumente Messages și între Profil si Logout (unde se afla Messages) se vede puțin dezlipit. Ce pot face ? Vreau totuși să apră și Messages. E posibil să fi modificat eu ceva din CSS din greșeală.
Imaginie:
2. Cum pot face ca pe prima pagină sa pun conectare ca în imaginea de jos ?
Imagine:
Mulțumesc anticipat celor care ăși dau cu părerea. Numai bine.
1. Problema constă în: Acum o zi am rezolvat problema de a lipi imaginile de la bara de navigare. După o zi nu știu cum s-a întâmplat de mi-a dispărut din bara de instrumente Messages și între Profil si Logout (unde se afla Messages) se vede puțin dezlipit. Ce pot face ? Vreau totuși să apră și Messages. E posibil să fi modificat eu ceva din CSS din greșeală.
Imaginie:
2. Cum pot face ca pe prima pagină sa pun conectare ca în imaginea de jos ?
Imagine:
Mulțumesc anticipat celor care ăși dau cu părerea. Numai bine.
Ultima editare efectuata de catre clawuu2001 in Lun Aug 18, 2014 4:02 pm, editata de 2 ori
Re: Problema Butonul "Messages" nu apre.
Bună ziua,
Titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul legat de problema dumneavoastră - folositi butonul .
De asemenea, pentru fiecare problemă - deschideți topic separat. Multumesc pentru intelegere!
Titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul legat de problema dumneavoastră - folositi butonul .
De asemenea, pentru fiecare problemă - deschideți topic separat. Multumesc pentru intelegere!
Re: Problema Butonul "Messages" nu apre.
Avand in vedere ca problema a fost rezolvata fara sa primeasca o solutie ~>
Subiecte similare
» Problema cu butonul "Mersi"
» Problema Butonul "ONLINE"
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Pagina de start problema cu butonul 'Forum".
» Nu imi apre topic nou la forum
» Problema Butonul "ONLINE"
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Pagina de start problema cu butonul 'Forum".
» Nu imi apre topic nou la forum
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum