Galerie - cos de gunoi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Galerie - cos de gunoi
Buna ziua!
Am activata galeria pro si as fi avut spatiu disponibil pentru imaginile din cosul de gunoi, dar o parte n-am avut timp sa le restaurez. Inainte cosul de gunoi nu se golea niciodata, acum am constatat deodata ca este gol.
Au avut loc modificari in functionarea galeriei? Stergerea imaginilor din cosul de gunoi al galeriei este periodica, lunara, sau cum functioneaza? Se goleste cosul de gunoi pentru tot spatiul de stocare, inclusiv atasamentele, sau doar pentru galerie?
Daca exista o periodicitate a golirii, as avea nevoie sa stiu, pentru a-mi revizui cosul de gunoi inainte de a pierde tot din el.
Daca a fost o eroare, este posibil sa mai imi recuperez imaginile sterse?
Multumesc!
Am activata galeria pro si as fi avut spatiu disponibil pentru imaginile din cosul de gunoi, dar o parte n-am avut timp sa le restaurez. Inainte cosul de gunoi nu se golea niciodata, acum am constatat deodata ca este gol.
Au avut loc modificari in functionarea galeriei? Stergerea imaginilor din cosul de gunoi al galeriei este periodica, lunara, sau cum functioneaza? Se goleste cosul de gunoi pentru tot spatiul de stocare, inclusiv atasamentele, sau doar pentru galerie?
Daca exista o periodicitate a golirii, as avea nevoie sa stiu, pentru a-mi revizui cosul de gunoi inainte de a pierde tot din el.
Daca a fost o eroare, este posibil sa mai imi recuperez imaginile sterse?
Multumesc!
Re: Galerie - cos de gunoi
Nici o veste?
Verifică : dacă e aprinsă autocurăţarea în coşul de gunoi.
PA->General->Forum->Configurare->Autocurăţare în coşul de gunoi : Nu .
PA->General->Forum->Configurare->Autocurăţare în coşul de gunoi : Nu .
Este vorba de cosul de gunoi al galeriei de imagini/spatiului de stocare...
Problema a fost înaintată către tehnicieni. Este posibil să dureze mai mult timp până vom primi un răspuns. Mulțumesc pentru înțelegere.
Mersi! Astept, nu-i bai. Pozele si asa sint pierdute
Am verificat eu si apare.
Numai ca am o nedumerire,cum adaugam poze acolo?
Creat propriul album dar nu vad nici macar un buton,link sau rice altceva care sa pot adauga o poza..
Numai ca am o nedumerire,cum adaugam poze acolo?
Creat propriul album dar nu vad nici macar un buton,link sau rice altceva care sa pot adauga o poza..
Nu inteleg ce apare? Cosul de gunoi? Apare, dar la mine a fost golit fara stirea mea. In cosul de gunoi ajung doar imaginile sterse din albume.
Daca vrei sa creezi albume in galerie, citeste aici:
https://help.forumgratuit.ro/t543-utilizarea-galeriei
Daca vrei sa creezi albume in galerie, citeste aici:
https://help.forumgratuit.ro/t543-utilizarea-galeriei
Am inteles,este o eroare mare.
Odata ce nu ai ales acea optiune nu este normal sa se goleasca cosul.
Imi pare rau Ina.
Odata ce nu ai ales acea optiune nu este normal sa se goleasca cosul.
Imi pare rau Ina.
Nu am ce optiune sa aleg, nu a existat niciodata buton pentru golirea cosului de gunoi, doar pentru restaurarea imaginilor de acolo.
Apropo, daca nu poti sa trimiti fotografii in albume, inseamna ca nu ai imaginea butonului in PA. Normal administratorul poate trimite imagini in orice album, chiar si in cele personale ale membrilor.
Apropo, daca nu poti sa trimiti fotografii in albume, inseamna ca nu ai imaginea butonului in PA. Normal administratorul poate trimite imagini in orice album, chiar si in cele personale ale membrilor.
Am inceput deja sa ma ocup de modificari in forum pentru galerie,nu m-am gandit ca este un lucru asa de extraordinar pe forum.
Deja am creat butoanele de adaugare,acum configurez template-urile si o sa fac o un forum mic gen facebook .
ps: da,nu aveam butoanele adaugate,daca am nelamuriti postez aici sau va contactez prin pm?
Deja am creat butoanele de adaugare,acum configurez template-urile si o sa fac o un forum mic gen facebook .
ps: da,nu aveam butoanele adaugate,daca am nelamuriti postez aici sau va contactez prin pm?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Galerie deformata [R]
» Intrebare galerie
» din: Avataruri
» Cum pot schimba denumirea butonului numit 'Galerie' din meniu ?
» Reducere dimensiuni fotografii galerie
» Intrebare galerie
» din: Avataruri
» Cum pot schimba denumirea butonului numit 'Galerie' din meniu ?
» Reducere dimensiuni fotografii galerie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum