Cum fac sa apara link-ul catre Index atunci cand sunt in interiorul unui topic? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum fac sa apara link-ul catre Index atunci cand sunt in interiorul unui topic? [R]
Rezumarea primului mesaj :
Sper sa ma fac destul de inteleasa. In imagine am figurat problema.
Inainte aparea si link spre pagina principala dar de ceva vreme a disparut. Am bifat din PA Optiunea Link catre nivelele anterioare dar tot nu apare. Aveti idee cum sa pot pune?
Multumesc.
Sper sa ma fac destul de inteleasa. In imagine am figurat problema.
Inainte aparea si link spre pagina principala dar de ceva vreme a disparut. Am bifat din PA Optiunea Link catre nivelele anterioare dar tot nu apare. Aveti idee cum sa pot pune?
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre micanarcisa in Sam Ian 17, 2009 12:38 pm, editata de 1 ori
Re: Cum fac sa apara link-ul catre Index atunci cand sunt in interiorul unui topic? [R]
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cand sunt intr-un topic si dau pe numele unui user sa nu ma trimita la profilul lui...
» Cand dau Topic Nou sa apara model
» cum pot pune sa apara o imagine cand cineva pune cursorul pe topic
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» um fac cand pun o poza intr-un topic sa mi apara direct imaginea nu imagine png
» Cand dau Topic Nou sa apara model
» cum pot pune sa apara o imagine cand cineva pune cursorul pe topic
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» um fac cand pun o poza intr-un topic sa mi apara direct imaginea nu imagine png
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum