Cereri butoane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cereri butoane
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine: buton
Marimea imaginii (in pixels): height = 18px , width = nu stiu exact din cauza ca nu sunt toate la fel
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: #18405E
Imagine/i link/s: vreau ceva sa se potriveasca cu forumul meu , ceva simplu
Textul dorit: Quote , Multi-Quote (neselectat), Multi-Quote (selectat) , Thanks , Thanks (mesaj caruia i s-a multumit) , IP , Delete , ! (Trimite un raport de alerta ) , ! (Raport de alerta trimis) , ! (Raport de alerta blocat) , ! (Blocati rapoartele de alerta) , ! (Deblocheaza rapoartele de alerta) , Search
Culoare/i font: alb
Link-ul forumului dumneavoastra: http://deviant.2morpg.com/
Informatii suplimentare: butoanele sa aiba o bordura neagra si sa fie in limba engleza
Deblocheaza rapoartele de alerta - sa aiba un mini-lacat deschis
Raport de alerta blocat - un mini-lacat inchis
Nu prea stiu ce detalii sa va dau.Las pe voi sa faceti niste butoane care sa se potriveasca cu forumul meu.
Tipul de imagine: buton
Marimea imaginii (in pixels): height = 18px , width = nu stiu exact din cauza ca nu sunt toate la fel
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: #18405E
Imagine/i link/s: vreau ceva sa se potriveasca cu forumul meu , ceva simplu
Textul dorit: Quote , Multi-Quote (neselectat), Multi-Quote (selectat) , Thanks , Thanks (mesaj caruia i s-a multumit) , IP , Delete , ! (Trimite un raport de alerta ) , ! (Raport de alerta trimis) , ! (Raport de alerta blocat) , ! (Blocati rapoartele de alerta) , ! (Deblocheaza rapoartele de alerta) , Search
Culoare/i font: alb
Link-ul forumului dumneavoastra: http://deviant.2morpg.com/
Informatii suplimentare: butoanele sa aiba o bordura neagra si sa fie in limba engleza
Deblocheaza rapoartele de alerta - sa aiba un mini-lacat deschis
Raport de alerta blocat - un mini-lacat inchis
Nu prea stiu ce detalii sa va dau.Las pe voi sa faceti niste butoane care sa se potriveasca cu forumul meu.
Ultima editare efectuata de catre FreeH3K4R in Vin Iul 11, 2014 6:13 pm, editata de 3 ori
Re: Cereri butoane
Mersi
O sa am nevoie de ajutor si in urmatoarele cereri
O sa am nevoie de ajutor si in urmatoarele cereri
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum