Cerere Tema Games4Ever punBB .
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Tema Games4Ever punBB .
Buna Ziua !
Care imi poate da si mie tema asta ?
Si sa-mi spuneti putin si Versiunea temei .
Daca se poate sa fie cu meniu cum e ala , adica sa fie exact ca asta daca se poate . Multumesc !
Care imi poate da si mie tema asta ?
Si sa-mi spuneti putin si Versiunea temei .
Daca se poate sa fie cu meniu cum e ala , adica sa fie exact ca asta daca se poate . Multumesc !
Ultima editare efectuata de catre JunckY in Vin Iun 20, 2014 4:21 pm, editata de 3 ori
Re: Cerere Tema Games4Ever punBB .
Buna ziua,
Titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul care sa contina cel putin versiunea temei , categoria din care face parte sau culoarea predominanta - folositi butonul
De asemenea va rog sa nu mai postati link direct spre forum, ci capturi de ecran.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul care sa contina cel putin versiunea temei , categoria din care face parte sau culoarea predominanta - folositi butonul
De asemenea va rog sa nu mai postati link direct spre forum, ci capturi de ecran.
JunckY, va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Referitor la solicitarea dvs, am gasit cateva teme asemanatoare:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Referitor la solicitarea dvs, am gasit cateva teme asemanatoare:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Avand in vedere ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a primi o rezolvare =>
Subiecte similare
» Cerere Tema Games4ever
» din : Cerere Tema Games4ever
» Tema PunBB
» Cerere Ajutor Tema punBB
» Cerere Tema Phbb3 & punBB
» din : Cerere Tema Games4ever
» Tema PunBB
» Cerere Ajutor Tema punBB
» Cerere Tema Phbb3 & punBB
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: