Cum pun monitorizare pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun monitorizare pe forum
Salutare am o intrebare.
Cum sa pun monitorizarea unui server pe forum.
Am siteul de la host cu monitorizare si cum sa pun?
Cum sa pun monitorizarea unui server pe forum.
Am siteul de la host cu monitorizare si cum sa pun?
Ultima editare efectuata de catre MoTaNeL* in Vin Iun 27, 2014 5:49 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pun monitorizare pe forum
Fa rost de codul html al serv tau de pe site-ul de monitorizare si il adaugi in PC>Afisare>Pagina de start>Generalitati in fereastra "Mesaj pe pagina de start"
Scriptul pe care-l primesti de la siteuri de monitorizare poate fi pus:
- Tyger: "PA > Afisare > Pagina de start > Generalitati, in fereastra Mesaj pe pagina de start"
- P.A. > Module > Configurarea Portaluli / Gestiunea widget-urilor forumului
- P.A. > Afisare > Template-uri > General > index_bo, index_body, overall_header, overall_footer_end, etc.
- P.A. > General > Anunturi
- Tyger: "PA > Afisare > Pagina de start > Generalitati, in fereastra Mesaj pe pagina de start"
- P.A. > Module > Configurarea Portaluli / Gestiunea widget-urilor forumului
- P.A. > Afisare > Template-uri > General > index_bo, index_body, overall_header, overall_footer_end, etc.
- P.A. > General > Anunturi
Avand in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Monitorizare numar de accesari link-uri
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Monitorizare numar de accesari link-uri
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum