Tema Forum Gratuit
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Tema Forum Gratuit
Buna Ziua !
Imi puteti da si mie tema de la Forumul acesta ? ( FF ) ?
Sau una asemanatoare .
Imi puteti da si mie tema de la Forumul acesta ? ( FF ) ?
Sau una asemanatoare .
Re: Tema Forum Gratuit
Salut,
Tema acestui forum a fost creeata dupa modelul cerut de catre firma ( culori, elemente, widgeturi, imagini, etc. ). Daca toti ar folosi aceasta tema, forumurile lor ar putea fi confundate cu unele oficial de suport, ceea ce nu este in regula.
Pe langa asta, ai postat in sectiunea gresita.
Tema acestui forum a fost creeata dupa modelul cerut de catre firma ( culori, elemente, widgeturi, imagini, etc. ). Daca toti ar folosi aceasta tema, forumurile lor ar putea fi confundate cu unele oficial de suport, ceea ce nu este in regula.
Pe langa asta, ai postat in sectiunea gresita.
Subiecte similare
» Cerere Tema Forum Gratuit
» Pot pune o tema phpbb pe Forum Gratuit
» Cineva a facut o tema si a adaugat ceva in css sub Creeaza un forum gratuit etc. si asa vrea sa stiu daca este voie
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Pot pune o tema phpbb pe Forum Gratuit
» Cineva a facut o tema si a adaugat ceva in css sub Creeaza un forum gratuit etc. si asa vrea sa stiu daca este voie
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum