Cum pot sa am un design frumos la pagina de pe forum !
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Cum pot sa am un design frumos la pagina de pe forum !
Te pot ajuta eu cu o tema gen ipb contra cost cautama prin PM.
Re: Cum pot sa am un design frumos la pagina de pe forum !
Salut,
@Cristi100, imi pare rau, dar ai gresit sectiunea. Te rog sa te asiguri ca vei deschide un topic in sectiunea corespunzatoare data viitoare.
Multumesc!
@JumPeR'n #, te-as sfatui sa te abtii de la astfel de posturi. Acest forum are scopul de a ajuta utilizatorii platformei, strict gratuit. Nu suntem aici pentru vinde coduri, teme, index-uri, s.a.m.d. .. repet, suntem aici pentru a-i ajuta pe cei ce intampina probleme, GRATUIT.
@Cristi100, imi pare rau, dar ai gresit sectiunea. Te rog sa te asiguri ca vei deschide un topic in sectiunea corespunzatoare data viitoare.
Multumesc!
@JumPeR'n #, te-as sfatui sa te abtii de la astfel de posturi. Acest forum are scopul de a ajuta utilizatorii platformei, strict gratuit. Nu suntem aici pentru vinde coduri, teme, index-uri, s.a.m.d. .. repet, suntem aici pentru a-i ajuta pe cei ce intampina probleme, GRATUIT.
Subiecte similare
» problemă design forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Tema pentru forum despre Design
» Pagina Forum
» Forum Centrat pe pagina
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Tema pentru forum despre Design
» Pagina Forum
» Forum Centrat pe pagina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum