Index_Body
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Index_Body
Uitati cum imi arata forumu pt ca am inlocuit index_body cu ceva...
" />
Ce sa fac?
" />
Ce sa fac?
Ultima editare efectuata de catre VUraganX in Mier Mai 14, 2014 9:23 pm, editata de 1 ori
Re: Index_Body
Ai avut index_body modificat?Adica ai schimbat/bagat coduri in el?Daca nu dute in template si dai pe Vezi template-ul de origine dupa care ia codul de acolo si bagal in locul celui actual.
Am avut coduri in el,era modificat si am adaugat ceva si mi la facut asa...imi poti da informatii mai utile?
Salutare,
In dreptul template-ului index_body, o sa vezi un x ( ) . Apasa pe el si template-ul va reveni la normal.
In dreptul template-ului index_body, o sa vezi un x ( ) . Apasa pe el si template-ul va reveni la normal.
Dar nu se sterge cu totu?
Acum uitati-va ce imi da la topicuri...
[img][/img]
[img][/img]
Tu sti ce modificari ai facut asupra template-urilor, noi nu avem de unde sa stim. Readu la valorile de origine template-urile modificate recent, asta e singura solutie...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum