Eroare cand incarc o tema pe hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Eroare cand incarc o tema pe hitskin
Buna seara am nevoie de ajutor urgent pentru ca concursul se va inchide.. cand vreau sa pun o tema pe hitskin imi da Errors during the image recovery :i_folder_global_announce_new.gif(#1) ce inseamna?
Re: Eroare cand incarc o tema pe hitskin
Buna seara,
Problema se datoreaza imaginiilor din cadrul anunturilor globale. Pentru a remedia aceasta problema trebuie sa reincarcati imaginile pentru "Anunt global - Nou" si "Anunt global - Nou" pe un alt host, de preferinta servimg.com.
Puteti schimba aceste imagini din Panou => Afisare => Imagini si culori => Administrare imagini => Mod avansat => Icon-uri subiecte
Dupa ce ati reincarcat imaginile, incarcati din nou tema pe hitskin .
=> Mutat in sectiunea corespunzatoare
Problema se datoreaza imaginiilor din cadrul anunturilor globale. Pentru a remedia aceasta problema trebuie sa reincarcati imaginile pentru "Anunt global - Nou" si "Anunt global - Nou" pe un alt host, de preferinta servimg.com.
Puteti schimba aceste imagini din Panou => Afisare => Imagini si culori => Administrare imagini => Mod avansat => Icon-uri subiecte
Dupa ce ati reincarcat imaginile, incarcati din nou tema pe hitskin .
=> Mutat in sectiunea corespunzatoare
Stergeti link-ul imaginilor : Anunt Global & Anunt Global Nou .
of... am rezolvat dar este prea tarziu.. nu mai pot participa la concurs
Subiecte similare
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» cum sterg o tema de pe hitskin
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
» Adaugare tema pe hitskin
» RE: Cum adaug o tema pe Hitskin ?
» cum sterg o tema de pe hitskin
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
» Adaugare tema pe hitskin
» RE: Cum adaug o tema pe Hitskin ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum